„Gheorghe Dincă nu le-a ucis, Alexandra și Luiza trăiesc. Sunt în…” Lovitură de teatru în cazul Caracal

Publicat: 08/06/2020 | 20:27

Ancheta în cazul Caracal a suscitat și suscită un interes maxim, două adolescente – Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu – fiind dispărute și, potrivit declarațiilor date – inițial – de Gheorghe Dincă, ucise. 

Totuși, acesta a revenit asupra respectivelor declarații, susținând că a fost forțat să declare că le-a ucis pe cele două tinere, iar situația s-a transformat într-una nu numai din ce în ce mai tensionată, ci și într-una care ridică numeroase semne de întrebare.

Bunicul Luizei Melencu – Stelian Iordache – spune, acum, că nu a crezut în ceea ce a declarat Dincă de la bun început. Și este convins că acesta nu este criminalul, ci doar parte a unei rețele de trafic de persoane. Bunicul Luizei consideră că Dincă este doar un pion care, practic, plătește fiindcă este ”slab”, iar fetele sunt în străinătate, traficate.

“De la început, așa cum am spus de la început, Gheorghe Dincă nu e criminal, nu a omorât pe nimeni, este un traficant de persoane, face parte dintr-o anumită rețea. În această situație, cineva trebuia să plătească, adică cel mai slab: Dincă. Se știa că era chiar monitorizat. Dincă nu le-a omorât pe fete, le-a luat și le-a traficat. Avem convingerea că am fost mințiți, am fost trădați, instituțiile statului, în loc să-și facă datoria, au avut interesul să acopere rețea de traficanți de persoane”, a declarat bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, informează oltalert.ro.(CITEȘTE ȘI: CAZUL CARACAL | ÎNCEPE PROCESUL LUI GHEORGHE DINCĂ ÎN CAMERA PRELIMINARĂ)

Alexandru Cumpănașu: ”Dincă nu a omorât-o pe Alexandra!”

Chiar dacă Gheorghe Dincă se află în arest preventiv, urmând a fi judecat, împreună cu Ștefan Risipițeanu, complicele său, familiile celor două adolescente dispărute susțin, în permanență, că nu a fost vorba despre crimă, ci despre trafic de persoane.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a postat  – în repetate rânduri – mesaje din care reiese că nu crede absolut nimic din ceea ce a declarat Gheorghe Dincă de-a lungul timpului, fiind convins că acesta a mințit.

”AM AVUT DREPTATE‼️ ADEVARUL IESE LA IVEALA‼️ Dinca NU a omorat-o pe Alexandra‼️ În sala de judecata DINCA a declarat: ”Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat”, “Polițistul Ciobanu m-a amenințat “, ”Drumurile făcute de la Craiova la Caracal au fost făcute pe banii mei. Polițiștii au mâncat și s-au deplasat pe banii mei. Cer restituirea acestor cheltuieli”‼️ Mai mult este de prisos sa comentez‼️ Am câștigat o batalie în lupta cu Sistemul‼️ Dar Dinca este același monstru ordinar care a tăcut și nu a spus unde este Alexandra 10 luni de zile și nici acum‼️ Va iubim dragi romani pt ca ne-ati fost si ne sunteți alaturi‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu în mediul online. (VEZI ȘI AICI:  GHEORGHE DINCĂ FACE UN PAS MARE SPRE ELIBERARE. AVOCATA FAMILIEI MELENCU: „PROCURORII AU ASCUNS ADEVĂRUL. DORIM SĂ AFLĂM CE S-A ÎNTÂMPLAT”)