Gheorghe Dincă, la un pas de sinucidere! Confesiunile criminalului sensibilizează pe oricine

Publicat: 07/03/2020 | 14:27

Gheorghe Dincă se află într-una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Nu doar pentru faptul că este închis în arest, ci și pentru că are parte de o cădere psihică extrem de mare. Criminalul din Caracal a fost la un pas de sinucidere în celulă.

Presupusul criminal al celor două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, s-a plâns de-a lungul timpului că nu este tratat corect și corespunzător în arest. Mai precis, deținutul nu este mulțumit nici de mâncare, nici de ”confort” și nici de colegii de celulă, care se poartă mereu urât cu acesta, conform chiar spuselor lui.

De asemenea, Gheorghe Dincă a solicitat chiar și la proces un nivel special de pază și protecție, de teamă că părinții tinerelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar putea reacționa violent la adresa lui.

De ceva vreme, Gheorghe Dincă se plânge că nu se poate odihni deloc noaptea și că se simte rău fizic, totodată, bărbatul se simte atât de rău și psihic, încât este pe punctul de a-și lua viața.

 „S-a plâns că nu mai rezistă în celulă, că vrea să se termine totul. Nu se simte bine și îl afectează orice lucru, mai ales că procesul va fi unul dur. Omul a zis clar…”nu mai pot, o să clachez”. Cam asta este starea lui acum”, au dezvăluit surse din anchetă.