Gheorghe Dincă în fața inevitabilului: ”Știu că se pregătesc!”

Publicat: 09/12/2019 | 10:30

Ancheta în cazul ”Caracal” se apropie de final, chiar dacă persistă, încă, numeroase semne de întrebare. Familile adolescentelor pe care ”Monstrul din Caracal” le-a ucis speră, totuși, că acestea sunt în viață, însă nu a fost descoperit, de către anchetatori, niciun indiciu care să alimenteze aceste speranțe.

Pe de altă parte, cel puțin în cazul Luizei Melencu, nu au fost descoperite nici probe care să îl incrimineze pe Gheorghe Dincă. Acesta a declarat că a omorât-o și pe ea, însă din acel moment totul a rămas învăluit în mister. Nu au fost descoperite rămășițele Luizei, iar părinții ei cred că Gheorghe Dincă a mințit. Mai mult, de-a lungul ultimelor luni au apărut foarte multe informații contradictorii, existând martori care au susținut că le-ar fi văzut pe fete în Italia.

Peste câteva zile urmează a fi definitivat rechizitoriul, iar Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată pentru omor calificat. Unchiul Alexandrei Măceșanu spune, însă, că nu există probe concludente din care să reiasă că Alexandra a fost ucisă de Dincă. „Ştiu că se pregătesc de trimiterea în judecată, însă nu suntem de acord că Alexandra a fost ucisă în lipsa unor probe concludente”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

”Luiza a fost traficată”

Bunicul Luizei Melencu insistă în a spune că nepoata sa a fost victima unei rețele de trafic de persoane. Mai mult, acuză autoritățile din România că nu și-au făcut datoria așa cum ar fi trebuit.

„Asupra morții Luizei nu există nicio dovadă. Luiza a fost traficată. Anumite instituții ale statului nu și-au făcut datoria. Vom cere să fim primiți de ministrul Justiției să se reia cazul de la început”, a declarat bunicul Luizei Melencu.