Gheorghe Dincă, declarația completă despre complicii pe care i-a avut în cazul răpirii Luizei Melencu

Publicat: 11/01/2020 | 16:02

Gheorghe Dincă a făcut dezvăluiri incredibile despre complicii pe care i-a avut în cazul răpirii Luizei Melencu. Monstrul din Caracal a fost monitorizat încontinuu de când a fost închis, iar el i-a mărturisit colegului de celulă că a ţinut-o pe Luiza Melencu în buncărul de sub garaj timp de o lună. Toate aceste lucruri s-au petrecut chiar şi atunci când soţia sa era în casă.

Citește și: Informații noi în cazul Caracal! Ce scria pe biletul pe care Gheorghe Dincă l-a înghiţit după 3 luni petrecute în pușcărie

Gheorghe Dincă, declarații incredibile despre complicii din cazul răpirii Luizei Melencu

În timpul audierilor de acum două zile, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că, în timpul unei vizite făcută la sediul Registrului Auto Român din Pitești, el a cunoscut-o pe Petruța, cu vârsta cuprinsă între 20 și 25 de ani, dar și pe iubitul ei, Ștefan, care ar avea aproape 40 de ani.

“Eu cred că are legătură cu momentul în care am fost să fac RAR la Piteşti. Nu îmi amintesc exact când am fost. În acea dimineaţă am ajuns la ora 7 la RAR în Piteşti, m-am aşezat în rândul de maşini care era foarte lung. Stăteam în maşină pentru că era răcoare. Din spate am văzut că veneau mai multe persoane. O femeie şi un bărbat s-au oprit la geamul maşinii mele. Bărbatul părea de 40 de ani şi femeia de 20-25 de ani”, a declarat Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor, relatează RTV.

După o lună de când s-au întâlnit, tânăra a mers acasă la suspect împreună cu o prietenă. Monstrul din Caracal a mărturisit că au întreținut relații sexuale, iar după miezul nopţii, au venit Ştefan şi alţi doi bărbaţi. El ar fi fost bătut şi legat de musafiri și, după ce i-au cerut bani, au plecat toţi cinci prin spatele casei.

“Bărbatul, Ştefan, m-a întrebat cum se face RAR-ul pentru că vrea şi el şi iubita lui, Petruţa, vor (…). După 20 de zile, Petruţa a venit la mine cu o prietenă, am urcat în camera de sus, le-am spus să se facă comode, am coborât în beci să aduc băutură şi am făcut cafea în camera de jos. Apoi am întreţinut relaţii sexuale. La 1-2 noaptea a venit Ştefan cu încă doi bărbaţi, când am coborât unul m-a lovit cu toiagul în spate în căzut jos” sunt dezvăluirile care mai apar în mărturia monstrului din Caracal, conform sursei citată mai sus.

Gheorghe Dincă, bătut de complicii săi

Gheorghe Dincă a mai spus că Petruța a revenit în casa lui după doar câteva zile de la incidentul violent, pentru că, a susținut el, tânăra ar fi fost sătulă de bătăile primite de la Ştefan. În perioada în care a stat în locuința groazei, aceasta a întreținut din nou relații sexuale cu bărbatul care le-a răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

“Am fost legat la mâini şi la picioare, m-au dus jos şi m-au bătut. Mi-au spus să le dau 40 sau 45 de mii de euro şi le-am spus că am doar 750 de euro, au luat banii şi au plecat toţi cinci prin spatele casei. Pe 11 aprilie, Petruţa a venit la mine, mi-a spus că Ştefan o bate, a rămas câteva zile şi am făcut sex. Pe 14 aprilie, când Petruţa dormea am plecat să cumpăr cafea şi coniac. Am văzut-o pe Luiza şi am vrut să o duc acasă, eram sătul de sex. Am auzit-o că a vrut să scoată banii şi am crezut că e prostituată. Am dus-o în casă şi apoi a venit Fane care a violat-o. După i-am prezentat-o Petruţei şi mi-a spus că îi place de ea. Luiza a băut vin”, a mai povestit Gheorghe Dincă.

Ulterior, a mai spus bărbatul, iubitul Petruței a venit din nou la el acasă… de data aceasta, bărbatul a fost însoțit doar de un prieten și, potrivit spuselor sale, Ştefan a adus un sac de oase şi i-a cerut să le mai ardă o dată. În plus, a vorbit și despre apelul către familia Luizei Melencu: “Apoi a venit Ştefan cu încă un bărbat şi a intrat în camera unde erau fetele. Luiza era dezbrăcată şi legată, iar eu eram în chiloţi. Le-a spus fetelor să se îmbrace, pe mine m-au legat şi m-au bătut, m-au scos afară şi m-au băgat sub umbrelă. Ştefan a adus un sac cu oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le ard mai şi eu. Mi-a spus să iau o cartelă să îi sun pe părinţii Luizei şi să le spun că fata e plecată. A notat şi el numărul Luizei. Apoi m-au bătut şi au plecat toţi 5 prin spate (…). Pe 15 aprilie am dat telefon la părinţii Luizei. Unul dintre bărbaţi mă urmărea. Mi-am dat seama că nu a renunţat (…). Mi-au spus să arunc oasele arse într-o apă curgătoare, dar pentru că era departe, le-am dus la lizieră”.