Gheorghe Dincă a trimis o scrisoare cutremurătoare părinților Alexandrei Măceșanu: “Vă doriți să apară vie acasă”

Publicat: 26/01/2020 | 10:35

Aflat după gratii de mai bine de jumătate de an, Gheorghe Dincă a trimis o scrisoare cutremurătoare părinților Alexandrei Măceșanu. Unchiul adolescentei a făcut-o publică, iar rândurile scrise de monstrul din Caracal au stârnit multă vâlvă.

Citește și: Amanta lui Gheorghe Dincă, declarațiile care schimbă totul! Cum era criminalul din Caracal, în preajma ei: „O ducea la etaj”

Gheorghe Dincă, scrisoare uluitoare pentru părinții Alexandrei Măceșanu

Părinții Alexandrei Măceșanu au încremenit zilele trecute, după ce au primit o scrisoare chiar de la bărbatul care le-a răpit și ucis copila. În urmă cu câteva ore, Alexandru Cumpănașu a citit întreaga scrisoare pe care monstrul din Caracal a îndrăznit să o trimită familiei adolescentei pe care a distrus-o. În plus, unchiul Alexandrei Măceșanu este singurul care a putut confirma că scrisoarea era reală şi că a fost scrisă de monstrul din Caracal.

“Familiei Măceșanu. Nu doresc să vă fac suferința și mai grea, deoarece vă înțeleg cât de mult vă doriți să apară vie Alexandra acasă. Vă scriu aceste rânduri pentru că am văzut în toate interviurile dumneavoastră, că aveți atât de mult bun simț și vorbiți doar de ce simțiți în legătură cu Alexandra și nu jigniți pe nimeni, mai ales pe mine, deși recunosc că merit din partea dvs. tot felul de jigniri pentru fapta mea nesăbuită. Eu vă stimez şi vă urez multă, multă sănătate. Aveți toți din familia Măceșanu mult mai mult de șapte ani de acasă. Chiar dacă sunteți din Reșca nu are importanță unde ne naștem.

Important e că ați primit o mare educație de la părinți. De asta vă comportanți și în aceste momente foarte grele, foarte normal. Eu vă stimez și vă urez multă, multă sănătate. Sănătate tuturor din familia Alexandrei, chiar dacă eu sunt criminalul. Nu înțeleg de unde aveți puterea de a nu mă jigni și de a dispune de un așa mare caracter. Sunteți destul de supărați și eu nu doresc să vă supăr și mai tare, dar vă rog să nu mai credeți în tot felul de speculații și păreri ce zic toți, așa ziși specialiști ce le place să dea interviuri la televizor.

Vă rog să fiți sinceri și să spuneți la TV, pe post, când a fost Cumpănașu în ultimii 10 ani la dvs acasă, la țară, și a vorbit cu Alexandra. La televizor se dă foarte afectat acest Cumpănașu pentru a strânge semnături și a avansa la alegerile parlamentare, nu pentru că îi pasă de suferința pe care o aveți în aceste momente. Pentru interesul personal e în stare să joace orice teatru ieftin. Părerea mea e că acest Cumpănașu este un impostor și este aliat cu Tonel și o altă persoană care bate câmpii, cum este Obârșan. Nu vă mai luați după ei pentru că pentru dvs vă reprezintă avocatul Moldovan, nu cei trei amețiți de bat câmpii”, a scris Gheorghe Dincă în scrisoarea adresată familiei Alexandrei Măceşanu.

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Sâmbătă, 25 ianuarie 2020

Gheorghe Dincă le-a răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Alexandra Măceșanu, născută pe 15 septembrie 2003 și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, născută pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Pe 9 septembrie 2019, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.