Gheorghe Dincă a fost trimis să se spânzure! Ce se întâmplă acum cu monstrul din Caracal

Publicat: 17/01/2020 | 11:38

Gheorghe Dincă a fost transferat ieri din arestul Capitalei, în arestul din Slatina și ies la iveală detalii șocante despre cel acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. 

Crimele care au îngrozit o țară întreagă continuă să scandalizeze pe toată lumea. După ce Gheorghe Dincă a ajuns în arestul din Slatina, monstrul din Caracal a fost huiduit de oamenii care l-au văzut și chiar trimis să se spânzure. Faptele sale au generat ura tuturor, astfel că nimeni nu a putut să rămână indiferent în momentul în care Dincă a fost văzut.

Gheorghe Dincă a ajuns astăzi în fața magistraților de la Tribunalul Olt și în continuare va fi judecat în arest preventiv. Potrivit informațiilor oferite de libertatea.ro, în momentul în care a ajuns la tribunal, Dincă a fost huiduit de o persoană care i-a spus că ar fi mai bine să se spânzure. „Băăăă…., spânzură-te singur! Te duci la pârnaie! Te duci la Craiova şi te spânzură ăia!”, i-a spus persoana cu pricina, lui Gheorghe Dincă, pe un ton extrem de iritat.

Gheorghe Dincă a ajuns ieri în arestul din Slatina, împreună cu complicele său, Fane Risipițeanu. Bărbatul din Caracal este acuzat în continuare de uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, iar următorul pas al procesului îl reprezintă verificarea legalității acestuia, mai notează sursa citată.