Gheorghe Dincă a fost dus din nou la sediul DIICOT. Mama Alexandrei Măceșanu a fost prezentă: ”Îmi bătea inima atât de tare încât aș fi sărit pe el!”

Publicat: 10/01/2020 | 16:39

Gheorghe Dincă a fost dus din nou la sediul DIICOT. Mama Alexandrei Măceșanu a fost prezentă și a fost pe punctul de a sări pe presupusul criminal de la Caracal.

Gheorghe Dincă a fost încătușat pe 25 iulie 2019, după aproape 20 de ore de la apelul Alexandrei Măceșanu la 112 în urma căruia a cerut să îi fie salvată viața. După aproape jumătate de an, timp în care a stat în spatele gratiilor, monstrul din Caracal s-a transformat enorm! Astăzi, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a fost scos din arest şi dus la DIICOT, unde a fost din nou audiat de procurori.

Mama Alexandrei Măceșanu a fost prezentă și a povestit ce sentimente au încercat-o. (CITEȘTE ȘI: UNDE A FOST DUSĂ LUIZA MELENCU! GHEORGHE DINCĂ A CEDAT ȘI A SPUS, ÎN SFÂRȘIT, ADEVĂRUL)

”Nu pot să vă spun. Îmi bătea inima atât de tare încât aș fi sărit pe el. Noi sperăm să aflăm adevărul, să ne vedem copilul. Sperăm că o vom găsi pe Alexandra. Suntem binișor cu sănătatea, nu perfect, dar binișor. Știind că Gheorghe Dincă se afla acolo, îmi bătea inima atât de tare încât aș fi sărit pe el”, a mărturisit mama Alexandrei Măceșanu.

Avocatul familiei Măceșanu a spus că e normal ca dosarul în care e acuzat Gheorghe Dincă să ajungă la Olt. (VEZI ȘI: MARIA, A TREIA VICTIMĂ A LUI GHEORGHE DINCĂ, A RUPT TĂCEREA: “M-AM TREZIT ÎN CASA LUI ŞI MAI ERA O FETIŢĂ”. CE I-A FĂCUT MONSTRUL DIN CARACAL ÎN MAȘINĂ)

”Dosarul ajunge la Olt. E normal pentru că acolo s-au săvârșit faptele de natură penală, acolo a fost găsit inculpatul Dincă, acolo era locuința lui, deci sunt îndeplinite toate condițiile. Sunt lucruri noi care pot fi combătute. Inculpatul oscilează între adevăr și minciună. Deci recunoaște la un moment dat că a mințit foarte mult, ceea ce ne conduce la ideea că nu el a săvârșit aceste crime. Atâta timp cât spune că că din foc nu rezulta niciun miros și fumul acela nu era negru și nici nu se vedea, mergem pe ideea că nu a ars niciun cadavru în butoi”, a spus avocatul lui Gheorghe Dincă.