Gestul unic pe care Cătălin Moroșanu îi face, în fiecare dimineață, la Survivor. Ana Porgras îi dă de gol: „Nu prea aveai ce să faci”

Publicat: 14/04/2021 | 18:49

Deși sunt filmați aproape non-stop, concurenții de la Survivor România încă ascund secrete pe care telespectatorii nu le cunosc încă. Printe ei se află și Cătălin Moroșanu.

Ajunsă recent în țară după ce a fost eliminată, Ana Porgras a vorbit într-un interviu despre interacțiunile din tribul Faimoșilor, și ritualurile acestora.

Ana spune că pe toată perioada șederii în Repulica Dominicană obișnuia să se trezească foarte devreme, însă cel care se trezea înaintea tuturor era Cătălin Moroșanu.

Imaginile de la Survivor care nu s-au văzut la TV

Chiar dacă nu a fost filmat niciodată făcând asta, se par că „Moartea din Carpați” este o fire credinciosă și în fiecare dimineață se trezește pentru a se ruga, având tot timpul la el o cruciuliță.

„Nu prea aveai ce să faci.

Încercam să găsim lucruri de făcut, să mergem prin junglă, să construim ceva, să căutăm mâncare. Erau momente când te plictiseai, n-aveai ce să faci, decât să te uiți la mare.

De obicei adormeam foarte devreme, pe la ora opt și jumătate cred că adormea toată lumea. Ne trezeam foarte devreme. Eu mă trezeam la ora 6, înaintea mea se trezea Cătă, avea o cruciuliță la el și își făcea rugăciunea de fiecare dată.

Dacă unul se trezea mai târziu îl lăsam să doarmă. Culiță se trezea de obicei cel mai târziu, dar și Zanni ”, a spus Ana Porgras, la Kanad D.