Gestul șocant făcut de Florin Marin, la doar o zi de la moartea soțului Philip Clements. Oamenii au ridicat imediat din sprâncene

Publicat: 02/06/2020 | 09:42

La nici 24 de ore de la moartea soțului său, Philip Clements, Florin Marin a șocat mediul online cu un gest controversat. Tânărul român este din nou singur și disponibil, lucru pe care a vrut să-l facă public pe rețelele de socializare. 

Știm cu toții că viața merge înainte chiar și după un eveniment tragic, însă Florin Marin demonstrează din plin acest lucru. La nici o zi de la moartea soțului său, Philip Clements, controversatul român a dat sfoară în țară că este din nou singur și disponibil.

CITEȘTE ȘI – CUM ARATĂ ASTĂZI FLORIN MARIN, TÂNĂRUL CARE S-A CĂSĂTORIT CU UN PREOT ENGLEZ CU 50 DE ANI MAI ÎN VÂRSTĂ

Cum? Ei bine, pe Facebook, la situație amoroasă, Florin Marin și-a trecut „singur”, dorindu-și, în acest fel, să anunțe pe toată lumea că disponibilitatea lui este la cote maxime.

Philip Clements a încetat din viață la 81 de ani

Fostul preot Philip Clements – în vârstă de 81 de ani – a încetat din viață ieri. Vicarul gay ajunsese la spital sâmbătă și, în pofida tuturor eforturilor depuse de medici, viața sa nu a mai putut fi salvată.

Chiar Florin Marin, românul cu care Philip Clements se căsătorise în urmă cu trei ani de zile a confirmat moartea acestuia, potrivit spynews.ro.  Decesul a survenit aproape de miezul nopții, în urma unor probleme cardiace. Certificatul de deces al vicarului va fi eliberat marți, 2 iunie. Din cele declarate de Florin Marin, Philip Clements și-a dorit să fie incinerat și a spus că dorința acestuia va fi respectată.

NU RATA – DOLIU ÎN SHOWBIZ! SOȚUL VEDETEI DE LA NOI A MURIT

Mai mult, cenușa acestuia va fi aruncată în apa din parcul Herăstrău. Fostul vicar Philip Clements a mărturisit, cu mai mult timp în urmă, că relația sa cu Florin a fost una foarte apropiată și, la început, nu și-a dorit să încalce regulile Bisericii.