Gestul sfâşietor făcut în public de soţia lui Ramon Chicireanu în memoria carismaticului bucătar

Publicat: 17/03/2020 | 18:07

La o zi de când soţul şi tatăl celor trei copii pe care i-a dăruit a murit, Roxana Chicireanu a făcut un gestul sfâşietor în public. Apropiaţii şi fanii i-au scris imediat soţiei lui Ramon Chicireanu, carismaticul bucătar care s-a încris la emisiunea culinară “MasterChef” de la Pro TV în urmă cu câţiva ani.

Citeşte şi: Dan Negru, mesaj dureros pe Facebook după moartea lui Ramon Chicireanu: “Am filmat și eu cu el…”

Roxana Chicireanu, gest sfâşietor făcut în memoria soţului ei, Ramon

Durerea din sufletul Roxanei Chicireanu este una infinită în faţa acestei tragedii pe care o traversează alături de copii şi rudele sale. Astăzi, ea a găsit puterea şi i-a adus un omagiu lui Ramon Chicireanu… şi-a schimbat fotografia de profil de la Facebook cu una alb-negru în care apare fostul concurent de la “MasterChef” – după cum puteţi vedea în galeria foto a articolului, a ales o poză în care acesta radia de fericire, semn că aşa vrea să rămână în amintirile ei… ale tuturor care l-au cunoscut. Imaginea nu a fost însoţită de niciun mesaj. În plus, ea nu a aşternut niciun gând dintre cele care o macină de când soţul ei a fost răpus de maladia cumplită cu care s-a luptat timp de doi ani.

“Sincere condoleanţe, Roxana! O veste foarte tristă! Cuvintele sunt de prisos, dar bunul Dumnezeu să te întărească să treci peste această grea încercare, să rămâi puternic pentru cei trei copii ai tăi. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l aibă în pază”, “Dumnezeu să îţi dea putere! Vă iubim pe toţi”, “Sincere condoleanţe!!!! Multă putere ca să treci peste aceste momente… Dumnezeu să fie cu voi! Ne pare atât de rău…”, “Condoleanțe, fată puternică! Ești o mamă eroină, ai fost o sotie desăvârșită… găsește încă o dată puterea să înveți sa trăiești cu o așa mare durere, pentru tine și pentru cele 3 flori pe care le-a lăsat din dragoste! Dumnezeu sa-l așeze între îngeri!”, “Condoleante! Dumnezeu să te primeasca în Raiul Lui, Ramon! Dumnezeu să vă dea putere, Roxana… să puteţi trece peste dureroasa pierdere” sunt cinci dintre comentariile strânse la noua fotografie de profil a Roxanei Chicireanu.

În urmă cu câteva ore, familia lui Ramon Chicireanu a lansat un apel disperat pentru repatrierea trupului din Germania.

Citeşte şi: Mesajul dureros al lui Cătălin Scărlătescu, după moartea lui Ramon Chicireanu

Fostul concurent al emisiunii “MasterChef” de la Pro TV s-a stins din viaţă ieri. Ramon Chicireanu avea un băiat şi două fetiţe cu frumoasa lui soţie, Roxana.