Gestul periculos făcut de un italian care poate infecta toată Antena 1 cu coronavirus. Mihai Bendeac, Cheloo și Delia Matache sunt primii vizați

Publicat: 23/03/2020 | 09:33

Emisiunea ”iUmor” se bucură de audiențe respectabile, asta și pentru că telespectatorii, în ultimă instanță, doresc să se destindă și să râdă în hohote, chiar dacă perioada aceasta este una foarte dificilă din punct de vedere medical. Criza coronavirusului este subiectul ”fierbinte” pe ordinea de zi, iar dușmanul nevăzut COVID-19 plutește în aer.

Există și momente ceva mai delicate – chiar periculoase, s-ar putea spune într-un astfel de context în care fiecare apropiere sau ”neatenție” poate duce la infectarea cu periculosul virus.

Pe scena iUmor s-a prezentat un italian care, de altfel, îl imită foarte bine pe celebrul Mr. Bean care face furori de fiecare dată cînd apare. Italianul este copy-paste, cum s-ar spune, numai că, după ce și-a încheiat numărul, a făcut un gest… șocant. A introdus microfonul în gură, astfel încât următorii concurenți au fost puși într-un real pericol. Nemaivorbind de jurați, în cazul în care vreunul dintre ei s-ar fi apropiat de italian și ar fi atins respectivul microfon.

Un gest periculos în actualul context medical

Jurații s-au amuzat, ce-i drept, poate nici măcar nu s-au gîndit, pe moment, la consecințele unui astfel de gest, însă este încă un exemplu că gesturi ”mărunte” pot avea, dacă nu suntem atenți, urmări nedorite. Din fericire, nu a fost cazul acum, iar Cheloo, Mihai Bendeac și Delia s-au amuzat în compania italianului nonconformist. (CITEȘTE ȘI: ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS, AUTORITĂȚILE AU GĂSIT CANABIS ÎNTR-UN CENTRU DE CARANTINĂ DIN PRAHOVA)