Gestul pe care Tiberiu Argint l-a făcut pentru iubita lui, Andreea Bălan

Publicat: 15/04/2021 | 20:41

Andreea Bălan are de aproximativ un an un iubit, Tiberiu Argint, care i-a fost alături atunci când cântăreața a trecut prin momentele mai puțin plăcute ale despărțirii de George Burcea. Și o susține și acum în tot ce face pe cunoscuta cântăreață. Ce gest a făcut, de curând, pentru iubita lui?

Mai mult, l-a făcut chiar în public! Andreea a lansat chiar joi o nouă melodie, iar Tiberiu Argint nu a ezitat și i-a dat o mână de ajutor cu promovarea piesei. În acest sens, a publicat pe Insta Story câteva secvențe din noua melodie. Iar artista avea să distrbuie și pe pagina sa de socializare. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, ADEVĂRUL DESPRE NUNTA CU TIBERIU ARGINT. VREA SAU NU ARTISTA SĂ AJUNGĂ LA ALTAR? „SUNT TÂNĂRĂ”)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Gestul făcut de Andreea Bălan după ce Tiberiu Argint a ieșit la terasă fără ea

Tiberiu Argint a ieșit fără Andreea Bălan la o terasă din București, iar la scurt timp după ce a împărtășit pe social media o fotografie, iubita lui a reacționat. Gestul artistei nu a trecut neobservat de apropiații și fanii săi care se bucură pentru alegerea ei făcută pe plan sentimental. Cântăreața și partenerul ei de viață vor sărbători curând primul an de când formează un cuplu. “Happy sunny Sunday” a fost mesajul inserat de Tiberiu în dreptul fotografiei. (NU RATA: CUM SE ÎNȚELEG FIICELE ANDREEI BĂLAN, CU TIBERIU ARGINT. CE COMPORTAMENT ARE NOUL „TATĂ” AL MICUȚELOR ȘI CUM LE TRATEAZĂ)

Printre cei care i-au lăsat un comentariu se numără și iubita sa, Andreea Bălan. Ea a pus trei emoticoane, între care nelipsita inimă. Iar Tiberiu Argint avea să-i răspundă tot cu atâtea simboluri, dar între ele și unul cu i-a răspuns folosind același număr de simboluri, iar unul dintre ele este un sărut virtual.