Gestul neașteptat făcut de Ioana Ginghină, după ce s-a aflat de noul iubit: ”Știa deja ce se întâmplă”

Publicat: 06/03/2020 | 10:35

La șapte luni de la divorț, Ioana Ginghină iubește din nou! Iar gestul făcut de actriță demonstrează faptul că este implicată într-o relație serioasă.

La șapte luni de la divorțul de Alexandru Papadopol, îndrăgita actriță a recunoscut că simte din nou fiorul dragostei. Vedeta și-a refăcut viața sentimentală și radiază de fericire. Ioana Ginghină nu a vrut să ofere prea multe detalii despre noua ei relație, însă, a mărturisit că fiica ei deja l-a cunoscut pe cel care a făcut-o să simtă iar fiorii dragostei. (CITEȘTE ȘI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU IOANA GINGHINĂ & IUBITUL SECRET)

”Ruxandra era familiarizată, de asta am început să ieșim, dacă e să se întâmple, asta e, se întâmplă, nu mai e nicio problemă. Adică toată lumea știa, era OK. Când i-am spus Ruxandrei că au apărut pozele nu a avut vreo reacție de genul „Aoleu, vai de mine!”.  Știa deja ce se întâmplă. I-am făcut cunoștință Ruxandrei chiar de Sărbători cu el. Fiind vacanță, puteam să manageriez situația mult mai bine. A fost foarte drăguț, pentru că s-a lăsat cu cadouri, s-a implicat Moș Crăciun, erau luminițe prin oraș și atunci totul a fost foarte frumos”, a mărturisit Ioana Ginghină pentru Libertatea.

Ioana Ginghină vrea să se recăsătorească

Altfel, în ciuda faptului că a trecut prin două căsnicii eșuate, Ioana Ginghină nu exclude posibilitatea de a ajunge pentru a treia oară în fața altarului. (VEZI ȘI: IOANA GINGHINĂ, GEST NEAȘTEPTAT LA JUMĂTATE DE AN DE LA DIVORȚUL DE ALEXANDRU PAPADOPOL)

Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani” a scris Ioana Ginghină pe blogul său personal.