Gestul lui George Burcea pentru Viviana Sposub. Așa i-a arătat că o iubește

Publicat: 15/12/2020 | 09:35

 

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea devine tot mai serioasă pe zi ce trece. Amorezii petrec foarte mult timp împreună, astfel că în doar câteva luni au ajuns să cunoască cele mai mici detalii unul despre celălalt. Dar asta nu e tot. Și-au cunoscut și părinții. 

Pentru că ne aflăm în pragul sărbătorilor de iarnă, George Burcea i-a făcut un cadou neașteptat iubitei sale. Actorul a dus-o pe șatenă la Botoșani, la mama lui. Se pare că George e foarte sigur, dar și mulțumit de alegerea făcută și iată, nu se sfiește să-i facă cunoștință Vivianei cu toate rudele sale.

VEZI ȘI: „VIAȚA BATE FILMUL! VIVIANA SPOSUB, LA CONCERTUL ARTISTEI ANDREEA BĂLAN. CUM A FOST SURPRINSĂ ACTUALA IUBITĂ A LUI GEORGE BURCEA LA CÂȚIVA METRI DE FOSTA SOȚIA A ACTORULUI | FOTO & VIDEO

George și Viviana s-au îndrăgostit în cadrul unei emisiuni TV

Primii fiori ai dragostei au apărut pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma vedetelor”. Și, deși, nu multă lume ar fi pariat pe relația celor doi, iată că aceasta a devenit mult mai serioasă după terminarea show-ului. Dovada o face numărul mare de postări de pe rețelele de socializare, dar și gesturile pe care le fac atunci când sunt surprinși împreună.

George Burcea despre Viviana: „Pentru mine, Viviana este un punct de sprijin moral”

Chiar dacă divorțul dintre el și fosta soție, Andreea Bălan nu s-a terminat, actorul se bucură de noua relație. Ba mai mult, este foarte mulțumit că și-a găsit un sprijin moral în persoana iubită.

„Pentru mine, Viviana este un punct de sprijin moral pe care l-am găsit în Ferma, un suflet cald și omul potrivit la momentul potrivit. Este prima oară când o întâlnesc pe Viviana, iar energia ei a făcut ca noi să ne apropiem. Sunt sigur că ambii avem de învățat o lecție din această experiență.

Pentru a descoperi aceste lucruri este nevoie de timp, așa că vorbim după 1 an. Deocamdată nu doresc să fac n comparații, ci să mă bucur atât de ea, cât și de această competiție extraordinară în care am avut norocul să intru”, a declarat George Burcea pentru Ciao.ro

CITEȘTE ȘI: ” CUM A AJUNS VIVIANA SPOSUB ÎN LUMINA REFLECTOARELOR. „FĂCEAM VREO 8-9 ORE CU TRENUL, ÎNSĂ NU CONTA