Gestul incredibil făcut de Speak, după ce s-a calificat în finala Asia Express. A comis-o, iar fanii au văzut tot: “Te scărpinai…”

Publicat: 22/04/2020 | 08:33

Speak și iubita lui, Ștefania, s-au calificat în finala Asia Express, iar imaginea postată de artist pe Instagram spune totul: o sărută cu foc pe aceea care îi va devemi soție cât de curând. (CITEȘTE ȘI: SE DESPART DUPĂ ASIA EXPRESS? ADDA ŞI CĂTĂLIN AU FĂCUT ANUNŢUL, DUPĂ CE AU FOST ELIMINAŢI: “M-AM SCHIMBAT”)

Doar că face, apoi, un gest incredibil, surprins de camera foro, care a fost imediat taxat de fanii celor doi! Speak se scarpină în …

NU RATA: ADDA ȘI CĂTĂLIN AU FOST ELIMINAȚI DIN ASIA EXPRESS! MAREA FINALĂ SE JOACĂ ÎN DOUĂ ECHIPE

”Te scărpinai undeva?”, îl întreabă un urmăritor al lui pe Instagram. Pentru majoritate, gestul a fost de neobservat. Mesajele de încurajare au curs gârlă, cu toții dorindu-le celor doi să câștige finala ”Asia Express”.

Au dat ovitura în mediul online

Speak și iubita lui Ștefania au dat lovitura în mediul online. Cei doi au poza cu cele mai multe like-uri.

Recent, îndrăgitul cuplu a participat la emisiunea Asia Express, unde cântărețul a decis s-o ceară de soție pe iubita lui. Întreg momentul a fost difuzat de postul Antena 1. Imediat după difuzarea episodului în care a fost ”cerută”, a postat o fotografie cu ea și Speak. Aceasta a strâns peste 300.000 de like-uri pe Instagram. Și a devenit cea mai apreciată fotografie postată de un român, potrivit paginademedia.ro.

AFLĂ ȘI: ELIMINARE ŞOC LA ASIA EXPRESS! CARE SUNT CELE TREI ECHIPE RĂMASE ÎN LUPTA PENTRU MARELE PREMIU. ADDA, MESAJ EMOŢIONANT, TÂRZIU ÎN NOAPTE

Artista a reușit să adune peste 300.000 de aprecieri și un reach de circa un milion de persoane.

Speak, probleme după experienţa de la Asia Express

Speak şi iubita lui, Ştefania, au format una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express. Cei doi și-au testat limitele și le-au împins până la extreme. În cadrul competiție au dat tot ce au putut și au încercat să ajungă cât mai departe.

Citește aici: O vedetă Playboy a fost găsită moartă în casa unde se izolase! Bănuielile familiei sunt cutremurătoare

Speak, pe numele său real Ștefan Sprianu, și-a luat inima în dinți și după trei ani de relație a cerut-o de soție pe iubita sa, Ștefania Codreanu, alias “Libelula”. Bruneta a acceptat pe loc, iar nunta va fi, cu siguranță, una ca-n povești.

Artistul și partenera lui mai au, totuși, de așteptat până vor deveni soț și soție, pentru că România este în stare de urgență, din cauza pandemiei provocată de COVID-19. Speak a mărturisit, totuși, că lasă organizarea evenimentului în grija Ștefaniei.

Scene fierbinți în cadrul show-ului Mireasa! Cum au fost surprinși doi concurenți

“Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptăm să treacă perioada asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie. E ca și luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt, Ștefania o să se ocupe. O las pe ea să organizeze”, a declarat Speak potrivit Antena.