Gestul incredibil făcut de Andra, în plină pandemie de coronavirus! A emoționat o țară întreagă

Publicat: 03/04/2020 | 08:28

Andra, una dintre cele mai apreciate artiste din România, este, la rîndul ei, afectată de criza provocată de COVID-19. Atât în plan profesional, acolo unde și-a anulat concerte și alte apariții în public, dar și în plan familial, grija pentru cei dragi fiind primordială. Vedeta încearcă, totuși, să alunge gândurile pesimiste și, recent, invitată la Radio ZU, a făcut un gest incredibil și a emoționat o țară întreagă.

VEZI AICI: O NOUĂ TEORIE A CONSPIRAȚIEI CAPĂTĂ PROPORȚII! CINE ESTE CEL CARE A CREAT CORONAVIRUSUL ȘI CUM S-AR FI PRODUS PRIMA INFECȚIE UMANĂ

În plină pandemie de COVID-19, Andra a cântat, în direct, imnul de stat, “Deșteaptă-te, române!”, iar ascultătorii au rămas profund impresionați de gestul ei. Artista nu s-a încurcat deloc pe durata intonării, semn clar că versurile nu reprezintă o necunoscută.

”Este important să nu ne expunem inutil!”

Expunerea inutilă este periculoasă, mai transmite Andra, iar igiena personală devine esențială în această perioadă. Legătura cu toți cei dragi din jur trebuie să fie cât mai strânsă, iar dacă oamenii se află la depărtare unii de alții există telefonul și internetul.

VEZI AICI: MARE ATENȚIE, ROMÂNI! COVID-19 A SUFERIT MUTAȚII. BOALA POATE REZISTA ÎN ORGANISM PÂNĂ LA 49 DE ZILE

Țineți legătura cu cei dragi prin telefon și prin Internet, nu ieșiți din case. E singurul mod de a ne proteja, de a încetini răspândirea virusului. Spălați-vă pe mâini foarte bine, dezinfectați suprafețele pe care le atingeți des. Este important să nu ne expunem inutil, să nu aglomerăm spitalele în această perioadă de criză. Aveți grijă de voi!”, a transmis Andra în mediul online.