Gestul inconștient făcut de Bianca Drăgușanu în plină pandemie de coronavirus

Publicat: 23/03/2020 | 09:13

În acest moment subiectul principal, la nivel mondial este epidemia de coronavirus, care a afectat foarte mult țări și a panicat oamenii. Se pare că amenițarea noului virus devastator nu o sperie și pe Bianca Drăgușanu. Vedeta pare că nu este afectată de ce se întâmplă și își continuă activitățile în mod normal.

Bianca Drăgușanu a stârnit uimirea fanilor când s-a afișat în unul din centrele comerciale din Capitală. Chiar dacă autoritățile sfătuiesc oameni să limiteze ieșitul din casă și locurile publice, Bianca a mers la cumpărături. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUŞANU, PRIMA REACŢIE DUPĂ CE ALEX BODI A ANUNŢAT CĂ S-AU ÎMPĂCAT: „MĂ SUNĂ DE ZECI DE ORI SĂ-MI SPUNĂ CĂ MĂ IUBEŞTE”)

Recent, blondina a fost la shopping, în plină epidemie de coronavirus. Chiar mai mult, vedeta postează pe rețelele de socializare imagini cu ea și fetița ei din parc sau din magazine. În aceste momente de criză, Bianca nu și-a oprit activitatea, continuă să meargă la atelierul ei și în tot felul de spații publice. (VEZI ȘI: CÂT I-A COSTAT, DE FAPT, DIVORȚUL PE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI. SUMA INCREDIBILĂ PE CARE AU LĂSAT-O LA NOTAR)

Imaginile cu vedeta au stârnit revolta unora dintre urmăritorii ei care o consideră inconștientă și au criticat-o destul de dur, alții, însă o susțin și spus că atitudinea ei lipsită de griji calmează într-un fel panica generală și transmite fanilor o stare de liniște.

Chiar dacă vrea, sau chiar dacă nu, Bianca Drăgușanu trebuie să se obișnuiască cu gândul ca de acum o să stea ceva mai mult în casă. Autoritățile au decis închiderea centrelor comerciale și limitarea tuturor activităților din cauza epidemiei de coronavirus.