Gestul impresionant pe care l-a făcut un bărbat pentru o bătrână de 88 de ani, aflată alături de el în avion: ”Din bunătate, fără să îi ceară cineva”

Publicat: 19/12/2019 | 09:04

Un bărbat a cunoscut, înainte de îmbarcarea în avion, o bătrânică de 88 de ani. Din acel moment, totul s-a desfășurat conform unui scenariu cu totul neașteptat, iar o însoțitoare de zbor a făcut publică întâmplarea care a impresionat o lume întreagă. 

Jack a stat de vorbă cu Violet – 88 de ani – înainte de a se îmbarca, împreună, în avion. Bărbatul avea bilet la clasa I – destinația New York -, numai că a luat hotărârea de a-i ceda bătrânei biletul. A considerat că aceasta se va simți mult mai bine în noile condiții de călătorie și și-a dus ideea până la capăt. O însoțitoare de zbor, Leah Amy, impresionată, la rândul ei, de gestul bărbatului, a decis să povestească în mediul online întâmplarea. Bineînțeles, reacțiile nu au lipsit în fața unui asemenea gest neașteptat, făcut într-o lume pragmatică în care binele personal primează, de cele mai multe ori.

„În sutele de zboruri la care am fost însoțitor, am avut plăcerea să întâlnesc fotbaliști, supermodele și staruri hollywoodiene, dar doi dintre pasagerii mei preferați sunt Jack și Violet. Jack și familia lui cumpăraseră locuri la clasa I, pentru un zbor către casă, de la New York. Însă, când s-a îmbarcat, Jack a mers și a căutat-o pe Violet la clasa econom și a schimbat locurile cu ea. Locul lui Violet era chiar lângă toalete, dar nu l-a deranjat. Nu a cerut absolut nimic și nu a făcut niciun zgomot pe toată durata zborului. A făcut gestul din bunătate, fără să îi ceară cineva”, a povestit însoțitorul de zbor, informează a1.ro.

Bătrânica de 88 de ani s-a răsfățat la clasa I