Gestul impresionant pe care Dorian Popa l-a făcut pentru mamișor

Publicat: 25/02/2020 | 21:11

Chiar dacă este unul dintre cei mai populari artiști din showbiz-ul românesc, Dorian Popa nu a uitat de unde a plecat și cine a avut grijă de el mereu. Cântărețul s-a gândit să îi facă o bucurie mamei sale, având în vedere că aceasta a fost mereu alături de el și a făcut tot ce a putut mai bun, chiar dacă nu tot timpul lucrurile au fost prea roz.

Dorian Popa a decis să îi facă un cadou mami sale. Artistul intenționează să îi cumpere lui mamișor un apartament, în care aceasta să dispună de tot confrotul și să aibă parte de tot ce nu a putut avea în trecut. Familia Popa a trecut printr-o perioadă destul de grea, atunci când Dorian și fratele sau erau mai mici, tatăl lor i-a părăsit, iar mamișor a trebuit să se descurce singură.

Pentru că Dorian este un artist cunoscut, iar banii nu mai sunt o problemă pentru el, artistul vrea să o răsfețe pe mamișor, pentru a-i mulțumi că fost puternică și l-a ajutat mereu. Cei doi au o relație extrem de apropiată.

„Hâţ Johnuţule! Unele din planurile pe care nu vi le-am povestit până acum pentru că eram în plină desfăşurare ale altor planuri este acela de a reuşi în sfârşit să cumpăr un apartament în care să stea mamişor”, a spus cântărețul în vlogul său.

Drama lui Dorian Popa

Chiar dacă apare mereu cu zâmbetul pe buze și are o energie molipsitoare, Dorian Popa a trecut și prin momente destul de grele de-a lungul vieții, mai ales când era mai mic. Acum ceva timp, artistul a mărturisit drama prin care a trecut în copilărie. A apovestit că mamișor a jucat și rolul de mamă și de tată.

„Tata nu a vrut să colaboreze cu nimic la creșterea noastră, dar ne-am descurcat. S-a chinuit mama cu noi, dar a reușit. Mama e profesoară de canto, lucrează cu liceenii și de asta s-a descurcat cu noi. Mama ne mai trăgea de urechi, de păr, când vedea că sărim calul și a fost bine. O mai supăr și acum la 2-3 săptămâni. sunt destul de amețit!”, a declarat Dorian Popa, acum ceva timp, la Antena Stars.