Gestul impresionant făcut de un taximetrist din Timișoara pentru medicii de la Spitalul Victor Babeș

Publicat: 19/03/2020 | 16:52

Un taximetrist din Timișoara a făcut un gest impresionant pentru medicii de la Spitalul Victor Babeș. Impresionați, colegii bărbatului l-au felicitat pe loc.

Un taximetrist din Timișoara a decis să le ofere curse gratuie medicilor de la Spitalul Victor Babeș. Pentru acest lucru, cadrele medicale au de arătat doar legitimația. Gestul omului i-a emoționat pe colegii bărbatului care l-au felicitat pentru initiativă.

Potrivit informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică la ora 13.00, până astăzi au fost confirmate, pe teritoriul României, 277 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 277 de persoane confirmate pozitiv, 25 au fost declarate vindecate și externate, fiind vorba despre 16 persoane la Timișoara, 8 la București și o persoană la Iași.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 19 ani și 67 de ani. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 17 noi cazuri de îmbolnăvire, astfel:

– 4 la Suceava

 – 3 la București

 – 2 la Cluj

 – 2 la Bistrița Năsăud

 – 2 la Covasna

 – câte unul la Iași, Dolj, Ilfov și Constanța.

(VEZI ȘI AICI: Pacienți infectați cu noul coronavirus, abandonați la Tulcea: „Ne spun că nu mai sunt locuri în spitale”)