Gestul impresionant făcut de Niculina Stoican, în plină pandemie de coronavirus: „Nu are cine să le mai dea mâncare”

Publicat: 29/03/2020 | 20:37

În plină pandemie de coronavirus, vedetele noastre ajută și ele așa cum pot. Pentru că are o inimă mare și a demonstrat acest lucru în repetate rânduri, Niculina Stoican a făcut un gest impresionant.

Pandemia de coronavirus din România nu afectează numai oamenii, ci și bietele animale și păsări ale străzii, de care nu mai are cine să aibă grijă acum. Cu toate acestea, Niculina Stoican a demonstrat din nou că are o inimă mare, așa că a făcut un gest impresionant.

Astfel, porumbeii din centrul muncipiului Târgu Jiu au fost hrăniţi azi, de artista Niculina Stoican. Îmbrăcată sport, cu ochelarii de soare la ochi, Niculina s-a filmat în timp ce hrănea zecile de porumbei de lângă ea.

„Târgu-Jiu, orașul meu frumos și “un pic pustiu”❗️ Porumbeii din centrul orașului au nevoie de NOI ❗️ Fiecare oraș are undeva….porumbei cărora acum nu are cine să le mai dea mâncare ❗️ #ajutămcumputem”, a postat artista pe pagina de socializare, alături de un clip video.

Niculina Stoican a fost implicată într-un accident

În vârstă de 49 de ani, Niculina Stoican a fost invitată recent în cadrul unei emisiuni unde a rememorat accidentul grav pe care l-a avut în 2007. În timpul declarațiilor, carismatica artistă a recunoscut că îi place viteza și… din cauza acestui aspect, ea a avut de multe ori permisul suspendat. Ea a dezvăluit că a provocat un accident în urmă cu 12 ani pe Drumul National 7 al județului Argeș.

“Am trăit un șoc atunci. Conduceam cu viteză și în fața mea a sărit o mașină. Nu puteam să evit pentru că din partea cealaltă venea un tir. Am închis ochii și am pus o frână de s-a lăsat botul mașinii. L-am lovit pe acel bărbat din plin și am dat cu el printre niște pomi. A fost o minune că a ieșit viu din acest accident”, a povestit Niculina Stoican în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.