Gestul impresionant al unui pensionar! A donat 10.000 de lei spitalului din orașul Cugir

Publicat: 06/04/2020 | 23:40

Epidemia de coronavirus a adus o mulțime de lucruri negative, numărul celor contaminați crește de la zi la zi, iar situația nu pare că o să se remedieze prea curând. Totuși apariția noului virus a scos la iveală și unele dovezi de umanitate incredibile.

Astăzi, un pensionar în vârstă de 87 de ani a făcut un gest impresionant, a donat  10.000 de lei Asociaţiei Spitalului Orăşenesc Cugir, scrie Agerpres. Bătrânul nu a rămas impasibil la starea de urgență din toată țara și a dorit să ajute. Banii donați o să fie folosiți pentru achiziţia de echipamente medicale, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Asociaţiei. (CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT LA TIMIȘOARA! 10 BEBELUŞI, CONFIRMAȚI CU VIRUSUL COVID-19! MAMELE LOR NU SUNT INFECTATE)

„Azi dorim să vă aducem la cunoştinţă un gest remarcabil al domnului Ionescu M. din Cugir, în vârstă de 87 de ani. Acesta a donat astăzi suma de 10.000 lei în contul Asociaţiei Spitalului Orăşenesc Cugir. Suma va fi folosită pentru achiziţia de echipamente medicale destinate luptei împotriva covid19”, scrie în postare. (VEZI ȘI: UN PREOT DĂRUIEȘTE O MIE DE MĂȘTI DE PROTECȚIE ENORIAȘILOR, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE COVID-19)

Se pare că pensionarul a afirmat că a făcut acest gest deoarece îşi doreşte din suflet să ajute și să contribuie cu orice. Acesta consideră că stă în datoria oamenilor să se implice și să nu aștepte ca lucrurile să se rezolve de la sine.

„Statul ne-a ajutat până acum şi e în datoria noastră să ajutăm la rândul nostru. Îmi doresc din suflet să ajutăm cât mai mulţi! Statul suntem noi”, a afirmat donatorul, potrivit Asociaţiei Spitalului Orăşenesc Cugir.