Gestul halucinant făcut de un pacient bolnav de coronavirus, la spitalul Victor Babeş! Şi-a scos masca şi i-a scuipat pe medici ca să-i infecteze

Publicat: 17/03/2020 | 08:21

Epidemia de coronavirus încinge spiritele în spitatele din România. Un bărbat internat la Spitalul Victor Babeș îi scuipă pe medici și spune că vrea să îi infecteze.

Managerul spitalului spune că aceasta situație nu este normală, iar medicii nu ar trebui să fie puși în pericol intenționat de către pacienții. „Gestul este unul care nu își găsește explicația. Comportamentul nu e anormal, dar e un comportament care însă ne va face pe noi, corp medical, să depunem o plângere după ce acest pacient va ieși bine, pe picioare, sănătos și vesel. Voi face plângerea public”, a declarat Ioan Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș”, din București, la Sinteza Zilei.

„Domnule doctor, să vă întrebăm direct: omul cu pricina pune în pericol sănătatea medicilor, scoțându-și masca și eliminând secreții înspre medicii care îl tratează și se luptă să îi salveze viața?”, a întrebat Oana Zamfir. „Sunt mici manifestări pe care, din când în când, le practică, poate de bucurie că se simte mai bine…”, a răspuns Imbri.