Gestul făcut de soțul lui Carmen Minune, după ce s-a zvonit că sunt la un pas de divorț. Bogdan Căplescu a dat cărțile pe față!

Publicat: 13/02/2020 | 15:06

În urmă cu puțin timp, Carmen Minune și soțul ei, Bogdan Căplescu, au stârnit numeroase controverse. Fanii celor doi au observat imediat că au șters fotografiile de pe toate conturile de socializare și s-au gândit că în căsnicia lor nu mai este totul lapte și miere, ca la început. 

Toată lumea s-a gândit că fiica lui Adi Minune, Carmen și soțul său, Bogdan Căplescu, s-au despărțit. De ce? În urmă cu puțin timp, cei doi au refuzat să se mai afișeze împreună, pe rețelele de socializare. De aici și până la un zvon legat de un posibil divorț nu a mai fost decât un singur pas. Cu toate acestea, adevărul este altul. Carmen Minune și soțul ei sunt cum nu se poate mai bine și, desigur, cum nu se poate mai îndrăgostiți.

Soțul vedetei a făcut un gest de bărbat perfect și a postat, după mult timp, prima fotografie cu el și Carmen, pe contul său de Instagram. Fanii au reacționat imediat și, așa cum era de așteptat, au înroșit butonul de like.

Ce spunea Bogdan Căplescu, despre un posibil divorț

Sătul până peste cap de zvonurile legate de faptul că divorțează de Carmen Minune, Bogdan Căplescu, Bogdan Căplescu a reacționat și a spus cum stau lucrurile, de fapt, între ei. Acesta a postat o fotografie cu ei doi, alături de fetiță, pe Instagram, alături de un mesaj savuros.

„Divorțați?????
A zis @iambabyrossi că vă bate!” a scris Bogdan Căplescu, în dreptul fotografiei de familie liniștind, astfel, persoanele care au spus că cei doi nu se mai află în relații bune.