Gestul făcut de Florin Salam în plină pandemie de coronavirus

Publicat: 27/03/2020 | 13:55

Florin Salam respectă măsurile luate de autorități pentru a stopa răspândirea infecției cu noul coronavirus, stă acasă și le-a transmis un mesaj de suflet fanilor săi. Bineînțeles, ideea principală este cea a perioadei pe care o trăim – oamenii trebuie să respecte distanțarea socială și, pentru a se proteja, să rămână, cât mai mult timp posibil, în casă.

Și celebrul manelist, la fel ca multe alte vedete din showbiz, le spune admiratorilor săi și tuturor românilor să stea acasă în această perioadă în care COVID-19 reprezintă un pericol letal. Și, mai transmite Salam, e timpul ca toată lumea să stea mai mult alături de familie.

”Un mesaj de la al vostru Florin Salam. Stați mai mult timp cu familia”, a scris celebrul manelist în dreptul videoclipului pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram. Iar înainte de a începe să cânte o melodie cu accente triste, Florin Salam le-a transmis cîteva cuvinte fanilor, în plină criză de coronavirus. ”Vă salut, prietenii mei. Sunt al vostru Florin Salam și am mare plăcere să fiu alături de fata mea, de iubirea mea, de Măriuța. Bineînțeles, din partea mea și a ei, pentru toți copiii din lume care au noroc de părinții lor în perioada asta mai grea, pentru că stau împreună”, a spus Florin Salam.

(CITEȘTE ȘI: VESTE PROASTĂ PENTRU ROMÂNI! NU VOR MAI EXISTA LEGUME DELOC ÎN SUPERMAKETURI?)

Florin Salam, la izolare după ce a revenit din Germania

Internauții au reacționat imediat după ce au ascultat mesajului lui Salam. ”Valoarea Romaniei ❤❤❤❤te iubim si pe tine si pe toată familia ta !!❤❤❤❤❤”, ”Number one ????????❤️”, ”Bravo, Florin, așa se face”, ”Ce om cu suflet mare. Te pup, rege”, ”Foarte frumos ,tot respectul ❗❤️????????”, au fost doar câteva dintre comentariile postate de fanii lui Florin Salam.

Florin Salam a susținut mai multe concerte în Germania, iar la revenirea în țară a avut parte de o supriză. Autoritățile l-au obligat ca – timp de 14 zile – să stea izolat la domiciliu. Dar cum orice situație de genul acesta are și părți bune, se pare că familia artistului o să fie extrem de fericită. Și asta pentru că manelistul poate acum să petreacă  mai mult timp cu cei dragi. În aceeași situație se află, de altfel, și membrii formației care l-a însoțit în Germania pe Florin Salam.

(NU RATA: MINISTRUL SĂNĂTĂȚII DIN BELGIA INTERZICE AMORUL ÎNTRE TREI SAU MAI MULTE PERSOANE, ÎN PERIOADA PANDEMIEI DE COVID-19!)