Gestul făcut de Anamaria Prodan, pentru a demonstra că divorțul nu este adevărat. Cum arată mesajele pe care le primea din partea lui Reghe: „Și-au jurat să moară împreună”

Publicat: 22/06/2021 | 07:27

Anamaria Prodan a început să posteze mesajele vechi pe care le primea din partea lui Reghe, pentru a le demonstra tuturor că legătura dintre ei este extrem de puternică. Pe contul ei de Instagram, impresara a făcut publice câteva mailuri primite din partea soțului său, în anul 2009, din care reiese și începutul poveștii lor de dragoste.

Pe contul său de Instagram, Anamaria Prodan continuă să povestească tuturor cât de puternică este legătura dintre ea și Reghe și că un astfel de lucru precum divorțul nu are ce să caute între ei.

După ce a postat un mail primit din partea soțului său în anul 2009, pe care îl puteți vedea mai jos, Anamaria Prodan a scris și câteva rânduri despre povestea lor de dragoste, despre cum au pornit la drum de unii singuri, fără niciun ajutor și cum au reușit să aibă astăzi tot ce își doresc.

„Pentru ca lumea este atât de rea , pt ca am devenit animale, ne judecam , ne umilim, ne tradam , petrecem ani in dușmănie și strângem venin in noi … pt ca ne dușmăniți atât de rău am sa va prezint o poveste unica de dragoste între 2 copii care au pornit singuri fara nici un ajutor … și și au jurat dragoste și respect etern și și au jurat sa ajungă in varful piramidei și și si au jurat sa moara împreuna Ținându de de mâna .Laurentiu și Anamaria Reghecampf … ANAMARIA FARA MOȘTENIRILE MAMEI …. am sa las aceste mailuri sa Vb poate ele reușesc sa va facă sa înțelegeți DRAGOSTEA UNICA ȘI PURA … DIN CARE S A CLĂDIT UN IMPERIU ȘI O FAMILIE DE VIS❤️” a scris Anamaria Prodan, în dreptul mailului făcut public, pe care îl puteți vedea mai jos.

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a lui Reghe

De asemenea, tot pe rețeaua de socializare, Anamaria Prodan a mărturisit că Reghe nu are cum să aibă amantă, căci nu s-a născut o femeie mai presus de ea.

„Amanta ? Pt ce ? Sa ne facă Curatenie prin baie ? Mai mai ! In familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie plătește ! Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni ! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus nici in altele nimic. Sunt mici fara oua fara personalitate fara coloana vertebrală Fara putere. Sunt gâște ! Intii fa ti nevasta sa se simtă bine ca ea îți spune adevarul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca sa ti ia cașcavalul ????și dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel ???? deci concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proasta care nu au încredere in ei și caută confirmări și reconfirmări”.