Gestul extrem la care a recurs un preot pentru a stopa pandemia. A tăiat capul unui bărbat și…

Publicat: 02/06/2020 | 07:28

Pandemia de coronavirus duce, din păcate, și la gesturi extreme, comportamentul aberant al unui preot hindus în vârstă de 70 de ani fiind un exemplu șocant.

Preotul a decapitat un bărbat, fiind beat și drogat, considerând că în acest fel va reușit să oprească răspândirea infecției cu noul coronavirus. Din cele declarate de preotul criminal, reiese că acesta a dorit să aducă… o ofrandă unei zeițe care i-ar fi apărut în vis, iar acest sacrificiu ritual ar fi avut loc ca urmare a cererii făcute chiar de zeița respectivă, informează antena3.ro.

Sansari Ojha – preot al Templului Brahmani Devi, din regiunea indiană Cuttack – l-a decapitat cu un topor, săptămâna trecută, pe Saroj Kumar Pradhan, în vârstă de 52 de ani, pentru a-i aduce un sacrificiu uman zeiței care i-a apărut în vis și i-a spus că va pune capăt pandemiei de coronavirus dacă va tăia capul unui om. (CITEȘTE ȘI: DUPĂ BORIS JOHNSON, UN ALT PREMIER ARE CORONAVIRUS!)

Preotul s-a predat polițiștilor

Incidentul șocant a avut loc chiar în templul în care activa preotul hindus, la ora 1 noaptea. Atunci dând s-a trezit, la primele ore ale dimineații, și a realizat ce a făcut, preotul a mers la poliție și s-a predat.

În India au fost înregistrate, până în prezent, 198,706 de infectare cu noul coronavirus, iar 5,608 de persoane au murit după ce au contractat ”virusul ucigaș”.

La nivel mondial, conform informațiilor oficiale, au fost conformați 6.259.887 de pacienți infectați cu COVID-19, 2.692.528 dintre aceștia fiind vindecați. Sunt 375.208 de decese până în prezent, iar numărul pacienților care se află sub monitorizare medicală, încercându-se vindecarea lor, este de 3.192.151. Statele Unite ale Americii ocupă primul loc în acest clasament negru, alte două țări puternic afectate fiind Brazilia (30.058 de decese) și Rusia (4.855 de decese) (VEZI ȘI AICI: MARE ATENȚIE LA USCĂTOARELE DE MÂINI! REPREZINTĂ O SURSĂ MARE DE INFECTARE CU NOUL CORONAVIRUS)