Gest impresionant! O femeie infectată cu coronavirus a refuzat să fie intubată: ”Salvați viața unui tânăr. Eu am trăit destul”

Publicat: 01/04/2020 | 21:57

Gest impresionant! O femeie infectată cu coronavirus a refuzat să fie intubată pentru a salva viața unui tânăr.

Suzanne Hoylaerts, o femeie din Belgia, în vârstă de 90 de ani, a fost infectată cu noul coronavirus. Ajunsă pe mâna medicilor, femeia a refuzat să fie intubată.

Femeia a fost internată în spital în urmă cu două săptămâni, după ce a întâmpinat probleme cu respirația și pierderea apetitului. Ea a fost plasată în izolare, însă starea ei de sănătate s-a înrăutățit rapid. Medicii au vrut să o intubeze, însă ea a refuzat radical pentru a oferi șansa unei persoane mai tinere. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. NUMĂRUL DECESELOR DIN CAUZA COVID-19 A AJUNS LA 92)

”Nu vreau respirație artificială. Folosiți ventilatorul pentru a salva o persoană tânără. Am trăit destul și am avut o viață frumoasă, le-a spus ea medicilor.

Două zile mai târziu, femeia a murit în spital: ”Nu pot să-i spun adio, nu am avut șansa nici măcat să fiu prezentă la înmormântare”, a spus fiica ei, potrivit Mirror.co.uk.