Gest impresionant de solidaritate! Doi polițiști au jucat rolul de baby-sitter în plină epidemie de coronavirus

Publicat: 24/03/2020 | 17:08

Din cauza epidemie de coronavirus multe lucruri se schimbă. Majoritate țărilor au instaurat reguli noi, care să diminueze și să oprească răspândirea virusului. Doi polițiști din Italia s-au confruntat cu o situație inedită. Aceștia au îngrijit doi copii, pentru ca mama lor să poată ajunge la spital.

Italia trece printr-o perioadă extrem de grea, a fost una dintre cele mai afectate țări de noul virus. Până în prezent au fost confirmate 63,927 de cazuri de persoane contaminate și 6,077 de decese. (CITEȘTE ȘI: „ÎNTR-O LUNĂ, AJUNGEM CA ITALIA”. MEDICUL ADRIAN STREINU CERCEL, AVERTISMENT GROAZNIC PENTRU ROMÂNI)

În acest context, un caz impresionant a avut loc în orașul Aosta, din nordul Italiei. O femeie a manifestat simptome de coronavirus și a fost transportată la un spital din apropiere pentru a fi testată.  (VEZI ȘI: PRIMĂRIA SECTORULUI 1 DEZINFECTEAZĂ STRĂZILE CU UN VIRUCID FOLOSIT ÎN WUHAN ȘI ITALIA ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI)

Acasă au rămas singuri doi copii, un băiețel de 10 ani și o fetiță de 12 ani, iar cum toți asistenții sociali erau ocupați, agenții de poliție au decis să rămână alături de cei mici.

Femeia s-a întors acasă, pentru izolare, după aproape patru ore, potrivit cotidianului La Repubblica. Polițiștii italieni spun că au purtat în permanență mănuși și măști de protecție.