Gest extrem al unui român în Ibiza! A amenințat cu drujba un om, când i s-a atras atenția că nu poartă mască de protecție

Publicat: 21/04/2021 | 19:52

Momente de panică pe terasa unui bar din Ibiza. Un român a fost arestat după ce a amenințat cu drujba un client, ce i-a atras atenția că nu purta mască de protecție. Autoritățile au intervenit imediat.

Românul, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat și este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. Agenții de la secția de poliție a Corpului Național din Ibiza au fost solicitați să intervină în urma unui apel făcut la numărul unic de urgențe, potrivit Diario de Ibiza. (CITEȘTE ȘI: SCRISOAREA EMOȚIONANTĂ A ILENEI, O ROMÂNCĂ PLECATĂ LA MUNCĂ ÎN ITALIA: ”DE SĂRĂCIE TOT NU AM SCĂPAT”)

Solicitarea a fost făcută într-o după-amiază din cursul săptămânii trecute, fiind raportat faptul că un bărbat amenință cu o drujbă un client al unei terase. Se pare că românul ar fi intrat pe o terasă fără să poarte mască de protecție, iar unul dintre clienți i-a atras atenția politicos.

În momentul în care i-a fost atrasă atenția bărbatul a început să țipe și să amenințe. Acesta a părăsit terasa, dar s-a întors în scurt timp cu o drujbă în mână și l-a amenințat pe cel care îi făcuse observație.

Clienții terasei au chemat autoritățile, iar atunci românul a fugit de la locul faptei. Câteva minute mai târziu, autoritățile l-au localizat pe bărbat în centrul orașului, având la el drujba și o canistră de benzină.

(VEZI ȘI: 7.000 DE EURO! ESTE SUMA PENTRU CARE O ROMÂNCĂ ȘI-A VÂNDUT BEBELUȘUL ÎN FRANȚA)