Gest emoționant în memoria victimelor răpuse de virusul Covid-19! O femeie din Germania a făcut o cruce uriașă din candele, în curtea sa

Publicat: 19/04/2020 | 22:56

Mii de candele au fost aprinse sub formă de cruce, într-o regiune din Germania, în memoria numeroaselor victime care au fost răpuse de virusul COVID-19.

Inițiatoarea omagiului a fost o femeie de 60 de ani, consultant fiscal. Aceasta a aranjat lumânările în curtea sa și le-a aprins într-un gest simbolic dedicat oamenilor care au murit din cauza coronavirusului. (CITEȘTE ȘI: S-AU TRAS FOCURI DE ARMĂ ÎN CAPITALĂ, IAR ZECI DE PERSOANE AU IEȘIT ÎN STRADĂ! POLIȚIȘTII ȘI JANDARMII AU INTERVENIT DE URGENȚĂ, ÎN URMA UNUI APEL DISPERAT FĂCUT LA 112)

Gestul femeii a venit după ce activitățile bisericești au fost interzise temporar. Aceasta a simțit că în noaptea Învierii victimele virusului trebuie să fie comemorate într-un fel, a transmis Daily Mail. (VEZI ȘI: CREDINȚA A FOST MAI PUTERNICĂ DECÂT FRICA DE CORONAVIRUS! CUM AU FOST SURPRINȘI LA SLUJBA DE ÎNVIERE CREDINCIOȘII DIN RUSIA)

Ea a mai adăugat că va continua să facă astfel de gesturi până când se va crea un vaccin și oamenii vor avea acces la el.

Germania este una dintre țările care a gestionat cel mai bine epidemia de coronavirus, iar rata de infectare a scăzut sub unu. Până în prezent, pe teritoriul Germaniei au fost confirmate 145,184 de cazuri de persoane infectate și au fost înregistrate 4,586 de decese.