Georgiana Văcaru a făcut 20 de copii în 24 de ani. Cum reușește să le țină minte numele tuturor

Publicat: 19/01/2020 | 11:01

Georgiana Văcaru s-a măritat atunci când avea 17 ani. Acum are 42 de ani de viață și nu mai puțin de 20 de copii. Pare incredibil, însă este, pur și simplu, o poveste de viață emoționantă. Își iubește copiii ”ca pe ochii din cap”, cum se spune, și-ar da viața pentru ei, la propriu, însă – înainte de orice – dorește să aibă grijă de ei și să-i vadă ajunși ”la casa lor”. 

Firește, a avea 20 de copii pare nu numai complicat, ci și o adevărată corvoadă cotidiană. Dar Georgiana are sinceritatea la purtător și recunoaște că i-ar fi mult mai greu… fără ei.  “Nu e dificil. Mai greu mi-e fără ei”, spune femeia. Sătenii din Stoenești, județul Argeș, o consideră ”mamă-eroină”, iar ea este mândră de această etichetare.  ”Nu a fost nimic plănuit, dar cred că am primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu: 10 fete și 10 băieți”, mai spune Georgiana Văcaru, potrivit libertatea.ro.

Georgiana Văcaru nu uită niciodată numele celor 20 de copii

Și, paradoxal, Georgiana nu uită niciodată numele celor 20 de copii: Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, gemenii Filip și Tania și Sofia Natașa.

Mulți copii, însă Georgiana Văcaru nu le încurcă niciodată numele sau datele de naștere. Și nici nu ar avea cum, ”e instinctul matern”, mărturisește femeia. (Citește articolul integral AICI)