Au spus tot despre relația lor! Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, față în față la ”Vorbește lumea”, de pe Pro TV!

Publicat: 16/06/2020 | 09:10

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au fost invitații Adelei Popescu și ai lui Cove la emisiunea Vorbește lumea, de pe Pro TV, unde au cântat și ultima piesă. Despre o relație extraprofesională s-a vorbit, la un moment dat, iar acum cei doi au spus adevărul.

CITEȘTE ȘI: VESTE CUMPLITĂ PENTRU O CUNOSCUTĂ CÂNTĂREAȚĂ DE MUZICĂ POPULARĂ! BUNICII EI, INFECTAȚI CU CORONAVIRUS: ”CELE MAI NEGRE CLIPE!”

”Prințesa muzicii populare din Ardeal” și ”Regele saxofonului”, așa cum sunt porecliți cei doi, au lansat videoclipul piesei „Fata mea” și este un succes deplin, având în vedere că a atins aproape un million de vizualizări. Cântăreața avea să dezvăluie și care este, de fapt, relația cu Armin Nicoară. „Ne-am cunoscut la o emisiune, în urmă cu trei ani, și am început colaborarea cu o piesă populară, care s-a bucura de foarte mare succes, toată lumea o cântă la nunți.

Armin se afla în America și eu atunci îl născusem pe Edy când ne-am sunat și ne-am înțeles să începem colaborarea. Lui ii plăcea de stilul meu mai popular mai pe show și mie de el la fel. Am simțit din prima că ne potrivim pe scena muzicii”, a dezvăluit Georgiana, potrivit perfecte.ro.

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, față în față la ”Vorbește lumea”. Nu și-au vorbit jumătate de an

Nu au vorbit, însă, o perioadă, iar Georgiana a explicat motivul. „Noi suntem prieteni foarte foarte buni, dar am avut și momente de cumpănă, pentru că așa se întâmplă când alții sunt invidioși pe o prietenie sinceră fără interese. Jumătate de an nu am vorbit chiar deloc, pentru că nu am avut voie, motivele le știm doar noi, dar acum sperăm ca relația noastră de prietenie să dureze foarte mult și să nu mai lăsăm pe nimeni să ne-o destrame.

NU RATA: EA ESTE CÂNTĂREAȚA DE MUZICĂ POPULARĂ CARE A STÂRNIT INVIDIA PRINTRE ARTIȘTI: ”AM FOST UIMIȚI!” VIDEO + FOTO

Armin pentru mine este ca un frate și îl consider și eu și Rareș, soțul meu, parte din familie atât pe el cât și pe Claudia și pe familia lor. Domnul Petrică Nicoară mereu ne spune să fim buni și să-L avem în minte și în suflet pe Domnul Iisus Hristos că numai așa vom reuși”, a încheiat ”Prințesa muziciii populare din Ardeal”.