Georgian Ene a fost împușcat mortal în Italia, în timpul unui jaf. Prietenii îi spuneau ”Robin Hood”

Publicat: 21/02/2020 | 12:36

Georgian Ene avea 32 de ani și era originar din localitatea Ianca, județul Brăila. A fost împușcat mortal în timp ce încerca să jefuiască, împreună cu alte persoane, o vilă din apropiere de Bologna.

Paznicul domeniului respectiv ar fi vrut să îi sperie pe hoți, informează stirileprotv.ro, trăgând la întâmplare mai multe focuri de armă. Un glonte l-a lovit pe Georgian Ene, iar acesta a decedat. Bărbatul este reținut, acum, și cercetat de polițiști pentru omor calificat.

Oamenii legii din Brăila a confirmat că este vorba – inițial, cadavrul nu fusese identificat – despre Georgian Ene. Cadavrul a fost recunoscut şi de tatăl tânărului, care a aflat despre moartea fiului din mediul online. Presa italiană a oferit detalii din care reiese că Georgian Ene făcea parte dintr-o grupare care ar fi dat nu mai puţin de şase spargeri – în doar 3 ore – în noaptea respectivă.

Prietenii îi spuneau ”Robin Hood” lui Georgian Ene, considerând că acesta fura în străinătate, numai că în România făcea donații și avea un comportament absolut normal. Românul împușcat în Italia nu avea cazier.