George Piștereanu și-a montat singur un studio în living! Cum arată apartamentul actorului

Publicat: 19/02/2020 | 19:37

George Piștereanu este actorul ce joacă rolul lui Tibi, în serialul Vlad. Tânărul a ajuns în atenția publicului după ce s-a făcut remarcat prin personajele pe care le-a interpretat în mai multe filme celebre ca: „Eu când vreau să fluier, fluier” și „Loverboy”.

Piștereanu este îndrăgostit de actorie și de tot ce ține de această industrie, în care activează de ceva timp. Însă George Piștereanu se pricepe la foarte mult lucruri, este specialist în sporturile de contact și se pare că este și foarte îndemânatic.

Conform verdict.ro, George Piștereanu și-a montat singur un studio în living. „Am făcut asta pentru castingurile din afară, ca să nu ma mai duc până acolo când nu este neapărat necesar, ei au nevoie de o poză și de o probă video, […] așa nu mai consum timp să mă duc la un alt studio.”, a declarat actorul.

Mai mult de atât, George și-a creat de la zero luminile din propriul studio: “Un prieten fotograf, după ce a văzut luminile astea la mine, mi-a zis că vrea și el la fel, așa că i-am făcut și lui, dar nu mai fac! Gata!”, a mai spus el.

Într-un interviu pentru verdict.ro, George Piștereanu a  mărturisit că a lucrat în Italia în construcții, iar când a decis că vrea să renunțe la această meserie a făcut-o într-un mod memorabil deoarece și-a aruncat toată trusa cu unelte pe geamul apartamentului în care locuia.

VEZI AICI INTERVIUL COMPLET CU GEORGE PIȘTEREANU