George Parașteac, ucis când se pregătea să deschidă șampania în noaptea de Revelion

Publicat: 02/01/2020 | 12:19

George Parașteac, un tânăr de 23 de ani din județul Suceava, a fost ucis de un șofer care a fugit după ce l-a spulberat cu mașina. Tragedia s-a petrecut în timp ce victima se pregătea să deschidă șampania în noaptea de Revelion. Rudele și prietenii alături de care Geo petrecea noaptea dintre ani au intrat în stare de șoc. 

George Parașteac, un tânăr din satul Liteni, comuna Moara, județul Suceava, a murit de Revelion, în urma unui accident teribil. El a fost spulberat de o mașină în fața barului din localitatea natală, după ce a ieșit în stradă ca să aprindă artificii și să deschidă șampania. Din nefericire, nu a mai apucat să facă asta, pentru că la scurt timp după ce ceasul a bătut ora 00:00, el a fost lovit de un șofer, care conducea o mașină marca Peugeot. Prietenii care se aflau cu victima au reușit să fugă din calea autoturismului la timp.

În urma impactului, Geo a fost grav rănit, iar șoferul s-a speriat și a fugit de la locul accidentului. Autoturismul condus de acesta a fost dat în urmărire de polițiști, relatează observator.tv.

Aceasta este mașina care l-a accidentat grav pe George Parașteac, tânărul care a decedat la scurt timp de la impactul puternic © observator.tv
Aceasta este mașina care l-a accidentat grav pe George Parașteac, tânărul care a decedat la scurt timp de la impactul puternic © observator.tv

În urma impactului foarte puternic, George Parașteaca fost transportat la Spitalul Județean Suceava. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, el a încetat din viață. La scurt timp de la demararea anchetei, polițiștii l-au prins pe șoferul care l-a accidentat pe Geo. Acesta se numește Vasile Troia are 21 de ani și locuiește în comuna Berchișești. El și-a luat permisul în urmă cu doar o lună și a fost reținut în dimineața zilei ieri, fiind acuzat de ucidere din culpă și de părăsirea locului accidentului.

“Odihneste-te în pace, suflet drag????ai fost și vei rămâne în sufletul meu tot timpul????nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat… că ai plecat de lângă noi și acum ne veghezi din cer???? erai prea tânăr și dornic de viață… ne-ai părăsit prea devreme!!! Nu îmi vine sî cred… Odihneste-te în pace printre ingeri????”, “Dumnezeu să te ierte, George Parasteac!! ????☹️☹️☹️☹️Ai fost un coleg bun și mereu vesel! E trist că ai plecat atât de repede ☹️ Sincere condoleanțe familiei ????????”, “Dumnezeu să te ierte, prieten drag!!???????? Te-am cunoscut câteva zile de Crăciun acum ceva timp și mi-am dat seama că ai un caracter super deosebit! Condoleanțe familie!! ????????” sunt cinci dintre mesajele apărute pe Facebook la scurt timp după producerea dramei.