George Clooney, probleme de sănătate! Actorul a ajuns la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii? „Mi-a fost foarte greu”

Publicat: 10/12/2020 | 22:10

George Clooney a întâmpinat câteva probleme de sănătate. Actorul a ajuns la spital din cauza sacrificiilor făcute pentru unul din filmele în care a jucat. Medicii i-au pus diagnosticul și l-au sfătuit să aibă mai multă grijă de el.

Recent, George Clooney le-a mărturisit fanilor că a trecut printr-o perioadă destul de proastă. Acesta a ajuns la spital după ce a slăbit 14 kilograme într-o perioadă scurtă de timp. Actorul a făcut această mișcare radicală de dragul artei. El a fost nevoit să slăbească foarte mult pentru unul din rolurile sale. (CITEȘTE ȘI: GEORGE CLOONEY, MESAJ TRANȘANT ÎN CONTEXTUL PROTESTELOR DIN AMERICA! „CUVINTELE «NU POT RESPIRA» VOR RĂMÂNE GRAVATE PENTRU TOTDEAUNA ÎN MINTEA NOASTRĂ”.)

Fiind dedicat meserie pe care o face George Cloony a făcut schimbarea radicală, însă acest lucru l-a trimis în spital. Organismul său a resimțit transformarea bruscă și a cedat.

Diagnosticul pus de medici

Ajuns la spital, George Clooney a fost supus mai multor analize, în urma cărora medicii i-au pus un diagnosticul, pancreatită. I-au prescris un tratament strict, pentru ca starea lui să nu se înrăutățească. După acest episod, actorul a aut nevoie de o perioadă de câteva săptămâni de recuperare.

 „Am încercat să slăbesc prea mult într-un timp prea rapid şi m-am neglijat. Mi-a luat câteva săptămâni să îmi revin şi, fiind şi regizor la filmul respectiv, mi-a fost foarte greu să facă faţă pentru că aveam nevoie de multă energie. Filmam pe un gheţar din Finlanda, ceea ce a făcut ca filmarea să fie şi mai dificilă, dar în mod cert mi-a fost de ajutor pentru a da viaţă personajului”, a declarat actorul, potrivit The Sun.