George Burcea vrea să fie mai celebru decât Andreea Bălan! Ce lovitură de grație i-a pregătit artistei

Publicat: 12/03/2020 | 14:28

George Burcea are planuri mari după separarea de Andreea Bălan.  Actorul care pe Internet se arată acid și tensionat în ”conversașiile” cu fanii, pregătește o lovitură de zile mari pentru cântăreață. Acesta a semnat recent pentru un rol într-o telenovelă care va fi difuzată pe același post la care și artista a apărut în ultimii ani.

Andreea Bălan a povestit la Xntra Night Show în urmă cu o săptămână că George Burcea  s-ar fi schimbat total din luna decembrie a anului trecut. Și, potrivit artistei, acesta ar fi avut și un motiv –  inferioritatea în fața soției sale. Actorul  i-a mărturisit cântăreței că nu mai poate continua relația cu ea pentru că în primul rând nu o mai iubește și în al doilea rând se simte total în umbra ei. Acest lucru reiese și din noile sale proiecte de imagine. George Burcea este în prezent extrem de axat pe cariera sa de actor și acesta este cel mai important lucru pentru el.

Potrivit unor informații Click.ro, actorul a fost la un casting, pentru un rol de ”băiat rău”, într-o nouă telenovelă românească, din producția Ruxandrei Ion, care va fi difuzată la Antena 1, din toamna acestui an. Acest proiect poate fi interpretat ca o lovitură de imagine pentru soția sa, care de asemenea a cochetat ca jurat la emisiunile ”Next Star” și ”Te Cunosc de Undeva” ale aceluiași post TV.

Mai mult, se pare că actorul este total axat pe noul proiect, căci în urmă cu câteva zile a fost ziua fiicei sale, Clara, care a împlinit un an, iar acesta nu a putut să stea prea mult la petrecerea de aniversare, din cauza repetițiilor la noul serial în care acesta va apărea, așa că a ales să plece devreme.

Andreea Bălan, mamă singură

Amintim faptul că Andreea a rămas să le crească singură pe cele două fiice, după ce ea și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Conform declarațiilor artiste, atitudinea lui George a adus căsnicia lor în punctul acesta mort, după ce actorul a „deschis cutia Pandorei”, după ce s-a apucat să scrie o carte despre trăirile trecutului. Faptul că nu și-a manageriat bine emoțiile și strările care l-au rănit în copilărie l-a făcut în cele din urmă să se tranforme.