George Burcea și Viviana Sposub au trecut la următoarea „etapă”. Cei doi au mers acasă la Botoșani să se prezinte părinților

Publicat: 14/12/2020 | 17:44

George Burcea și Viviana Sposub par că își concretizează pe z ce trece relația. Acum, cei doi au mers la Botoșani, locul lor natal, unde, pare-se că vor trece la următorul nivel, Acela de a-și cunoaște părinții fiecăruia.

Încă de când au început să formeze un cuplu la emisiunea „Ferma”, pacea și liniștea se observă în cuplul Burcea-Sposub, lăsând să se înțeleagă că cei doi amorezi se înțeleg de minune, consolidându-și relația pe zi ce trece. Astfel că, nu e de mirare că Viviana și Sposub își doresc deja să se prezinte părinților, mai ales că ambii provin din același oraș, respective Botoșani.

Ce face Viviana Sposub înainte de a petrece noaptea cu George Burcea

Elena, cel mai tânăr concurent de la Ferma, a mărturisit că deși Viviana pare să fie destul de îndrăzneață și fără inhibiții, are câteva lipsuri la capitolul încredere personală. Așa că vedeta PRO TV are un întreg ritual pe care trebuie să îl execute înainte de a ajunge în pat, lângă iubit, iar Elena a dezvăluit totul.

„Viviana nu are deloc încredere în ea. Noi nu am văzut-o niciodată nemachiată. Merge la somn machiată. Ne spunea ca înainte să intre în pat lângă George să facă ceva, ea trebuie să se coafeze, să se machieze, să se dea pe corp cu crema cu sclipici. Este clar ca nu are deloc încredere în ea. Ce e asta. Eu nu am mai auzit așa ceva”, a declarat Elena.