George Burcea și-a speriat fanii chiar în ajunul Crăciunului. Postarea care dă multe de înțeles: „Cu mâinile tale pătate de durere”

Publicat: 24/12/2020 | 11:46

George Burcea a reușit să își sperie fanii din mediul virtual cu ultima postare de pe Instagram. Actorul a răbufnit atunci când și-a amintit despre problemele pe care le-a avut în viață.

Deși este o persoană zâmbitoare, actorul ascunde o viață pe care unii ar putea să o considere de-a dreptul traumatică. George a publicat pe rețelele de socializare un mesaj cu subînțeles, în care face referire la ura față de familie.

„Îmi pare rău, nu pot. După atâta timp încă mai simt fiecare lovitură în parte. N-a rămas neatinsă de mâinile tale, criminale, nicio o parte din corpul meu fraged, de copilă care visa la o familie fericită.

Citește și: George Burcea i-a prezentat-o bunicii sale pe Viviana Sposub. Cum a decurs întâlnirea

Asta credeam că vom construi împreună, însă în loc de iubire, a venit ura. Ura din frustarea ta interioară că nu ți-ai putea depăși limitele. Ura pe familia ta care ura la fel de mult ca tine. Ura pe sistemul politic bolnav, ura pe colegii de generație mai sus puși… ura către Dumnezeu”, este doar o parte din mesajul postat de George Burcea.

Totodată, actorul a rememorat și momentele de singurătate pe care le-a trăit în trecut. „Nimic nu-i mai dureros decât să fii singur pe lume. Singur și suferind. Tu cu amintirile tale odioase, tu cu mintea ta bolnavă, cu mâinile tale pătate de durere și lacrimi. Să nu mori. Mi-e teamă că ai putea să mă rănești și pe lumea cealaltă. Să nu mori. Să nu mori niciodată”, se mai arată în mesaj.

Actorul iubește din nou

Deși nimeni nu le dădea nicio șansă la început, George s-a îndrăgostit de Viviana Sposub și au început o relație care le dă putere la amândoi să treacă peste probleme.

„Mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției.

George și Viviana s-au îndrăgostit la Ferma

George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună.”, a spus Viviana Sposub.

O copilărie grea

George Burcea a  trăit într-un mediu în care violența domestică era la ordinea zilei și abuzurile psihice și fizice făceau parte din rutină. Mama actorului a fost rănită grav după mai multe neînțelegeri cu partenerul de viață. De altfel, bărbatul a și fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis și amanta cu 25 de lovituri de cuțit.

Părinții lui George au divorțat, în cele din urmă. După mai mulți ani de la separarea lor, George Burcea a încercat să reia legătura cu tatăl său, însă din păcate acesta a devenit foarte violent, fiind aproape chiar să-și înjunghie fiul.