George Burcea sare „la gâtul” lui Cristi Brancu, după ce a apărut în emisiunea lui: „Nu era interesat oricum. Nu va ieși bine”

Publicat: 05/03/2020 | 11:42

După ce s-a luat de Dan Capatos, George Burcea a avut câteva cuvinte de spus și la adresa lui Cristi Brancu. Zilele trecute, soțul Andreei Bălan a venit în emisiunea Agenția VIP de la Antena Stars și a fost bombardat cu întrebări de către Brancu, întrebări pe care , crede el, le primea în direct din partea Andreei Bălan.

În urmă cu doar câteva zile, George Burcea a ajuns și în emisiunea lui Brancu și a Majdei, de pe Antena Stars. Acolo, soțul Andreei Bălan a avut în plan să vorbească despre unul dintre proiectele sale, însă la un moment dat a început să fie deranjat de faptul că prezentatorul Cristi Brancu primea tot felul de mesaje în direct ce conțineau întrebări pentru el.

În mesajul tranșant pe care l-a postat pe contul lui de Facebook, George Burcea a menționat, cu subînțeles, că Andreea Bălan era cea care îi trimitea întrebări acestuia, pentru a i le adresa, mai departe, lui Burcea.

„S-a discutat mult despre prezenta mea în emisiunea lui Brancu si Majda. Nu mergeam dacã nu-i promiteam Majdei ca o fac ( am fost colegi la facultatea de teatru) si cã prima si ultima emisiune la care merg, va fi a ei. Si asa am si fãcut. Am mers sa vorbim despre campania Sincer eu, doar ca domnul prezentator, dupã ce m-a lãsat sã-mi spun monologul ( de care nu era interesat oricum), a început sã primeascã mesaje ( in direct), cu întrebãrile pe care trebuie sã mi le adreseze ( lucru pe care l-a si fãcut), doar cã fiind nesatisfãcut de raspunsurile mele de moldovean cu coloana ( sau prost uneori), s-a supãrat si a început sa primeascã si mai multe detalii ( din familie). De la cine primea întrebãrile? Eiii, hai ca v-ati prins…

– Sfat: niciodata, dar niciodata sã nu amenintati pe cineva cã-l puteti distruge asa cum ati mai facut-o candva….Niciodata. Din interiorul acelui om va iesi un crocobaur mare care se va lua la trântã cu voi. Si nu va iesi bine, indiferent cate conexiuni aveti la nush ce nivel. Nimeni nu va pãrãsi cuibul, daca acolo-i bine…” a scris George Burcea, în mesajul postat pe contul lui de Facebook.