George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan! Imaginile care i-au înduioşat pe fani

Publicat: 02/04/2020 | 08:37

George Burcea și Andreea Bălan nu mai formează un cuplu, iar cei doi urmează, curând, să divorțeze. Au împreună două fetițe, Ella și Clara, care vor rămâne în grija mamei. Probabil va urma un proces lung, în urma căruia se va stabili și ce pensie alimentară va plăti actorul pentru micuțe. Până atunci, bărbatul petrece cât de mult timp poate în compania copiilor săi.

Citeşte şi: Andreea Bălan, o mămică de nota 10! Cum se descurcă cu Ella şi Clara în perioada crizei provocată de coronavirus

În cursul zilei de miercuri, George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan, unde a petrecut clipe de vis alături de Ella și Clara. Actorul a făcut și câteva fotografii, pe care le-a urcat, mândru, imediat, pe contul personal de Instagram. Fetițele sunt foarte fericite că și-au revăzut tatăl, iar imaginile i-au înduioșat, fără discuție, pe fani.

Totuși, George Burcea a postat, joi dimineață, încă o fotografie, în care apare doar Clara, iar multă lume s-a întrebat dacă nu cumva actorul și-a petrecut noaptea acasă la Andreea Bălan, iar imaginea a fost realizată fix în zorii zilei. Cert este că doar ei pot desluși misterul.

700 lei pentru fiecare copil!

Altfel, Andreea Bălan a anunțat, recent, că imediat ce autorităţile vor renunţa la măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, va depune actele de divorţ. O sursă din anturajul fostului cuplu a dezvăluit suma exactă pe care actorul o va plăti pentru cele două fiice ale sale: Ella şi Clara.

Cel mai probabil, el va plăti o pensie alimentară de 700 lei pentru fiecare copil. Asta înseamnă un total de 1400 lei/lună. De asemenea, pentru el va putea să o ia pe Ella în weekenduri, dar nu și pe Clara, decât după ce aceasta va împlini vârsta de 2 ani.

Pentru că este prea mică pentru a înțelege situația, micuța nu își va petrece noaptea într-o altă casă. George o va putea vizita și o va scoate în parc, însă o va aduce înapoi. Copilul nu poate fi scos din mediul lui, este prea mic”, a declarat un apropiat al celor doi pentru jurnaliştii de la impact.ro.