George Burcea, replică vulgară pe Facebook: “Nu vrei tu s-o s*** mai bine?” Ce l-a deranjat pe actor. Are legătură cu Andreea Bălan și fiicele lor

Publicat: 12/04/2020 | 12:50

Ruptura dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a produs, în urmă cu mai bine de două luni, atunci când actorul a părăsit căminul conjugal. Pronunţarea divorţului este doar o chestiune de timp, având în vedere criza provocată de noul coronavirus. Chiar și în aceste condiții, actorul nu-și neglijează fiicele, pe care continuă să le viziteze.

NU RATA: ANDREEA BĂLAN ÎȘI CAUTĂ BĂRBAT DUPĂ DESPĂRȚIREA DE GEORGE BURCEA! ANUNȚUL SURPRINZĂTOR FĂCUT PE INTERNET

Recent, George Burcea a urcat, pe Facebook, o fotografie cu una dintre micuțele pe care le are alături de Andreea Bălan. La început, comentariile au fost pozitive, însă, după un timp, au apărut și persoane care l-au pus la zid pe actor, una dintre acestea reproșându-i că el doar se laudă cu Ella și Clara, în timp ce artista se ocupă de creșterea și educația lor.

Nu vrei tu s-o s*** mai bine? S***-o!”, a fost replica scurtă dată de George Burcea persoanei care l-a crtiticat.

E ușor si frumos așa… Una e s-o crești zi de zi și alta e să o vizitezi 1/2 ori pe săptămână, câteva ore…”, “Ai făcut copii, ți-ai luat bagajul și ai plecat… ai fugit de responsabilități”, “E foarte simplu așa…”, au fost doar câteva dintre comentariile care l-au scos din sărite pe George Burcea.

NU RATA: ANDREEA BĂLAN JUSTIFICĂ ALEGEREA LUI GEORGE BURCEA DE A PUNE PUNCT RELAȚIEI LOR! ”SUNTEM DEFINIȚI DE TRECUT ȘI DE…”

900 lei pentru fetițe!

Andreea Bălan a anunțat, recent, că imediat ce autorităţile vor renunţa la măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, va depune actele de divorţ. O sursă din anturajul fostului cuplu a dezvăluit suma exactă pe care acesta o va plăti pentru cele două fiice ale sale, Ella şi Clara.

NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE ANDREEA BĂLAN A DECIS SĂ FACĂ UN CONTRACT PRENUPȚIAL: ”MI-AM DAT SEAMA CĂ DACĂ EU AȘ MURI…”

Cel mai probabil, el va plăti o pensie alimentară de 900 lei pentru ambele fetițe. Asta înseamnă 30% din salariul mediu. De asemenea, el va putea să o ia pe Ella în weekenduri, dar nu și pe Clara, decât după ce aceasta va împlini vârsta de 2 ani. Pentru că este prea mică pentru a înțelege situația, micuța nu își va petrece noaptea într-o altă casă. George o va putea vizita și o va scoate în parc, însă o va aduce înapoi. Copilul nu poate fi scos din mediul lui, este prea mic”, a declarat un apropiat al celor doi.