George Burcea primește lovitură după lovitură! Ce se întâmplă cu divorțul dintre el și Andreea Bălan

Publicat: 22/03/2020 | 13:45

George Burcea se află într-o perioadă dificilă. Se pare că epidemia de coronavirus i-a dat peste cap toate planurile. A fost nevoit să își amâne proiectele și chiar divorțul de Andreea Bălan s-a sistat, pentru moment.

După ce a decis că lucrurile între el și soția lui trebuie să se termine, George Burcea s-a mutat din casa unde locuia împreună cu aceasta și cele două fetițe. George plănui să își închirieze un apartament, însă din cauza epidemiei acest lucru e destul de greu de realizat. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN NU POATE SĂ-L UITE PE GEORGE BURCEA! MESAJUL SUBLIMINAL TRANSMIS PE INTERNET: “CUM DE POȚI ZÂMBI AȘA CU GÂNDUL ÎN ALTĂ PARTE”?)

Tot din cauza stării de urgență din România, toate spectacolele de teatru au fost suspendate. Așa că actorul nu mai încasează nici-un ban. Din același motiv și divorțul de Andreea Bălan s-a pus pe pauză, având în vedere că și instanțelor judecătorești și-au oprit activitate.

Însă probabil lucrul care îl afectează cel mai tare pe George este faptul că nu poate să își mai vadă fetițele. Ela și Clara trebuie să fie protejate cât mai mult în această perioadă critică, așa că Andreea Bălan nu permite nimănui să intre în casă și să aibă contact cu ele. Chiar dacă actorul susține această decizie și nu își dorește să le pună în pericol, îi este greu să nu le vadă.

Pentru a păstra legătura cu ele îi cere Andreei poze cu cele mici, le sună și vorbesc prin videocall. Potrivit impact.ro, această situație pare să îi apropie pe cei doi, care au început să comunice mai des.

George Burcea, contract cu Antena 1

Recent, actorul a participat la un casting pentru un film românesc ce va fi difuzat de Antena 1. George Burcea a reușit să obțină rolul și o să interpreteze un personaj negativ. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN S-A TRANSFORMAT DRAMATIC, DUPĂ DESPĂRŢIREA DE GEORGE BURCEA, IAR FANII AU LUAT-O LA ROST: „EŞTI PIELE ŞI OS, FĂRĂ SUPĂRARE”)

Conform impact.ro, acesta a semnat un contract destul de mare cu postul de televiziune. Filările pentru noul proiect începuseră deja, dar au fost amânate din cauza epidemie de coronavirus.