George Burcea, o filmare cu o tânără care i-a transmis un mesaj emoționant, alături de multe inimi colorate. Soțul Andreei Bălan a fost aspru criticat

Publicat: 03/03/2020 | 10:28

George Burcea a publicat o filmare în care apare o tânără care i-a transmis un mesaj emoționant, alături de multe inimi colorate. Imaginile au stârnit mai multe discuții, iar în unele dintre acestea, soțul Andreei Bălan a fost aspru criticat de internauți. 

Citește și: Andreea Bălan, reacție subliminală după ce George Burcea a fost prins acasă la alta: “Eu mereu…”

George Burcea a făcut public un video în care apare o tânără, peste care curg inimi colorate

Este doar o chestiune de timp până când Andreea Bălan și George Burcea vor semna actele de divorț, motiv pentru care cei doi își continuă viața după acest eșec sentimental uriaș. În timp ce cântăreața a filmat videoclipul pentru o melodie care va apărea în curând, actorul își onorează contractele pe care le are – timpul liber și-l petrec cu cele două fetițe, însă, separat. În urmă cu câteva ore, soțul vedetei a postat pe Instagram Stories o înregistrare în care apare o tânără care are scris pe tricou un mesaj emoționant, care care parte din campania de conştientizare împotriva violenţei în familie, lansată chiar de el. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, femeia are notate două cuvinte pe bluza cu mâneci scurte, respectiv: “violence (violență)” și “love (n.r.: iubire)”.

Citește și: Tatăl lui George Burcea, dezvăluiri șocante! Soțul Andreei Bălan ar putea să nu fie fiul său: “Mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul e șofer de TIR”

George Burcea a fost unul dintre milioanele de copii ai României crescuţi în familii unde violenţele fizice şi verbale erau la ordinea zilei. Proiectul său a luat naștere de la povestea dureroasă a mamei sale, iar alături i-au fost încă de la început,soţia, Andreea Bălan, dar şi naşii lor: Monica Davidescu şi Aurelian Temişan.

La una dintre postările mai vechi, un internaut a răbufnit și i-a lăsat următorul comentariu actorului: “O să iasă Andreea la un moment dat si o sa povestească despre separare si despărțire. Deocamdată e liniște…”.

Aceasta este una dintre postările la care George Burcea a primit comentarii dure © Instagram
Aceasta este una dintre postările la care George Burcea a primit comentarii dure © Instagram

“Nu mă așteptam de la tine să cauti scandal doar ca să lansezi o carte. Eu te admir ca și actor. Un producător bun nu va alege niciodată actori implicați în scandaluri. Colegi din generația ta de la U.N.A.T.C lucrează cu doamna Ruxandra Ion care nu ar accepta un actor implicat într-un scandal. Tu ești un actor bun și nu te pune într-o lumina bună ce s-a întamplat cu tatăl tău… Oricum și soția ta trebuia să te apere. Baftă!!!” este un comentariu lăsat de unul dintre fanii artistului înainte să se afle că divorțează de Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Citește și:Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, prezis de Carmen Harra încă din 2016: ”Peste doi ani va apărea altcineva care…”

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.