George Burcea o distruge pe Andreea Bălan: „Nunta noastră a fost o făcătură ordinară”

Publicat: 09/03/2020 | 12:33

Andreea Bălan și George Burcea se află într-un impas sentimental vizibil, iar tot ceea ce a fost frumos între ei, de-a lungul timpului, par șters cu buretele. Atunci când s-a decis să vorbească despre motivele acestui impas, Andreea Bălan a spus că nu ea a fost aceea care a renunțat, ci… George.

Răspunsul Andreei Bălan a venit pe pagina de Instagram, după ce vedetei i-a fost adresată o întrebare delicată. Practic, după ce i s-a transmis că ar trebui să pună în balanță ”tot” și să vadă dacă merită sau nu să renunțe la căsnicie, Andreea Bălan a fost acuzată și că s-a gândit, tot timpul, numai la ea. Bineînțeles, vedeta nu putea lăsa o astfel de întrebare fără răspuns.

”E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?”, a fost întrebarea provocatoare de pe pagina de socializare. ”Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, a răspuns Andreea Bălan.

Andreea Bălan: ”El este cel care nu-și mai dorește familia”

George Burcea: ”O ședință foto de dragul publicului”

George Burcea, la rândul său, s-a simțit lezat de declarațiile făcute de Andreea în timpul emisiunii ”XNS” și a postat, în mediul online, o ”replică” intitulată ”Poveste de Mărțișor”. Ei bine, George a lăsat să se înțeleagă că Andreea ”pledează” la TV doar de dragul de a se victimiza, numai că – peste toate – a dezvăluit și că… ”marketingul bate sufletul”, scriind despre ”un vis american” care a fost doar ”o făcătură ordinară”. Și toți cei care i-au citit postarea au înțeles la ce se referă actorul.

„Haideți să nu mai pledăm în victime pe la TV doar de dragul publicului, emoției sau mai ales a marketingului…Când marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american să fie doar o făcătură ordinară, o ședință foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorința pură sau alte sentimente care au legătură cu sufletul omului”, a scris George Burcea pe pagina sa de socializare.