George Burcea, nou mesaj tranșant după scandalul cu Andreea Bălan de Paște: “Pasărea pe limba ei piere”

Publicat: 22/04/2020 | 13:14

George Burcea a făcut public un nou mesaj tranșant după scandalul pe care l-a pornit cu Andreea Bălan chiar în prima zi de Paște. Actorul de 32 de ani are foate multe nemulțumiri și nu a ezitat să le spună cu franchețe.

Citește și: Andreea Bălan, strigăt disperat pe Internet! “Au falsificat poza şi au…” Ce a păţit, după scandalul monstruos cu George Burcea

George Burcea, nou mesaj tranșant după scandalul cu Andreea Bălan de Paște

Din păcate, războiul izbucnit între George Burcea și Andreea Bălan în ziua Învierii Fiului Lui Dumnezeu este departe de a se încheia… Astăzi, artistul a răbufnit din nou și a transmis un mesaj acid nu doar la adresa fostei partenere de viață, dar și pentru alte persoane, după cum puteți observa în colajul de mai jos.

Află și: George Burcea, declarații virulente pe o piesă de-ale lui Cheloo! Reacțiile vin după ce Andreea Bălan i-a transmis public că vrea un tată exemplar

“Trăim într-o lume în care senzaționalul, irefutabilul și exclusivul au întâietate, iar cultura,a rta și, mai ales omenia, sunt împinse ușor, dar sigur, în mocirlă. Într-o lume în care, indiferent de ce decizie iei într-un punct al vieții, cei din jur te vor critica. O lume în care, dacă ești persoană publică, trebuie să primești cu brațele deschise înjurături, critici și, mai ales, sfaturi de care nu ai nevoie. (…). O lume în care dacă ești sincer, pierzi, iar dacă minți, ești model. O lume în care contează «să spui bine povestea», căci succesul este după colț, iar esența nu-și mai are loc.

(…). Strigăm «hoții», dar noi furăm mai mult decât ei. Strigăm «curvele», dar noi ne vindem la 1 leu. Strigăm «trădătorii», dar pentru suma corectă, l-am trăda și pe Iisus. Strigăm «bețivii», dar cămara noastră este plină cu tărie. Strigăm «lașii», dar plecăm capul când vedem o femeie bătută pe stradă. (…). Așadar, haideți să luăm cerbul de coarne și să nu ne mai blocăm la fazan, căci pasărea pe limba ei piere” sunt gândurile așternute în trei postări urcate pe Story-ul de la Instagram de actorul George Burcea.

George Burcea, mesaj tranșant după scandalul cu Andreea Bălan de Paște © Instagram Stories
George Burcea, mesaj tranșant după scandalul cu Andreea Bălan de Paște © Instagram Stories

Nu rata: Cum au “negociat” Andreea Bălan și George Burcea programul de vizitare. Actorul s-a plâns că…

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Citește și: Andreea Bălan îl face praf pe George Burcea în noua ei melodie! Ce mesaj subliminal apare în clipul piesei “Inimă de fier”

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.