George Burcea, mesaj dur pentru Poliția Română: ”Sunteți la fel de murdari ca…”

Publicat: 07/04/2020 | 18:39

După ce a fost prins drogat la volan, George Burcea a transmis mai multe mesaje dure pe contul său de Facebook. Acum, actorul, atacă, din nou, Poliția Română.

Goerge Burcea are în probleme mari cu poliția, după ce a fost prins sub influența drogurilor la volan și se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. (CITEȘTE ȘI: CUM AU “NEGOCIAT” ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA PROGRAMUL DE VIZITARE. ACTORUL S-A PLÂNS CĂ…)

Actorul, însă, aruncă vorbe grele, în continuare, Poliției Române. Recent, el a publicat o fotografie în care își arată furia față de oamenii legii.

”Sunteți la fel de murdari precum geamul ăsta”, a scris actorul pe Instagram.

George Burcea, atac la oamenii legii

George Burcea, prins drogat la volan

Poliția a emis un comunicat prin intermediul căruia sunt prezentate informații cu privire la momentul în care soțul Andreei Bălan a fost prins conducând sub influența drogurilor. Ulterior s-a aflat că George Burcea folosise cocaină și fusese filat timp de mai multe zile de către oamenii legii. (VEZI ȘI: „AU O…” NAȘUL AURELIAN TEMIȘAN DEZAMORSEAZĂ BOMBA ÎN CAZUL DIVORȚULUI LUI GEORGE BURCEA DE ANDREEA BĂLAN)

Acesta a fost prins, în cele din urmă, conducând sub influența cocainei, în momentul în care oamenii legii l-au oprit în trafic. Pentru fapta sa, George Burcea are dosar penal și, dacă va fi condamnat, i se va anula permisul de conducere și va putea să dea examenul auto abia după 2 ani, perioadă în care se consideră reabilitat.