George Burcea, mesaj controversat după ce el și Andreea Bălan s-au „invitat” unul pe altul la divorț: „Vezi-ți de rolul tău”

Publicat: 24/02/2020 | 13:14

După ce au început să se invite reciproc la divorț, Andreea Bălan și George Burcea stârnesc tot mai multe controverse. Cele două personaje postează diverse mesaje pe rețelele de socializare în care se atacă reciproc și, chiar dacă nu o fac în mod direct, fanii își dau seama că mesajele sunt adresate unul altuia.  

După ce Andreea Bălan a postat un story cu ea și micuța Clara, pe fundalul căruia se auzea melodia „Summertime Sadness”, o piesă extrem de tristă și profundă, a ieșit la atac și George Burcea!

Încă soțul Andreei Bălan, Burcea a postat un mesaj extrem de controversat, pe rețeaua de socializare. Mai exact, George Burcea a postat: „Vezi-ți de rolul tău”, lucru care a stârnit numeroase controverse în mediul online, iar toți oamenii s-au gândit că mesajul postat este cu trimitere directă către Andreea Bălan.

George Burcea a făcut publice câteva scene după ce a ajuns azi acasă la Andreea Bălan

Ieri, George Burcea a urcat pe Instagram Stories mai multe imagini de la unul dintre filmele în care joacă, iar astăzi, el a mers acasă, la Andreea Bălan și micuțele prințese pe care le au împreună. Câteva dintre momentele petrecute alături de Ella și Clara, actorul le-a înregistrat și, ulterior, le-a publicat pe cunoscuta rețea de socializare, căci toată lumea știe că acesta este un tată excelent și extrem de grijuliu cu fetițele sale.