George Burcea, mărturisiri șocante pe Instagram: ”Eu știu cum este să nu ai ce mânca sau să mănânci din gunoi”

Publicat: 31/07/2020 | 15:28

George Burcea a făcut niște mărturisiri șocante pe Instagram. Actorul le-a povestit fanilor despre copilăria nefericită pe care a avut-o și despre experiențele neplăcute prin care a trecut.

Lui George Burcea îi pasă de copiii nevoiași și nu numai. Actorul s-a înscris în cadrul unui ONG, iar mesajul publicat pe contul său de Instagram i-a șocat pe fani.

Principalul motiv pentru care George Burcea se implică în cazurile nefericite ale unor copii nevoiași este faptul că, la rândul său, el a fost un copil sărac. Pe lângă abuzurile la care a fost supus de tatăl său, actorul a mărturisit că au fost zile în care nu a avut ce să mănânce. (CITEȘTE ȘI: NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA! CINE A INTRAT ÎN DIRECT LA ANTENA 3, ÎN TIMPUL UNUI REPORTAJ FĂCUT LA MARE)

Din fericire, George Burcea a reușit să treacă peste traumele din copilărie.

”Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreunã ne dorim sa-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activitati extrascolare. Din fericire eu stiu cum este sã nu ai ce mânca ( sau sã mãnânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine.

Tot din fericire eu am depãsit acele momente, iar astazi imi doresc sã fiu lângã voi, asa cum multi au fost lângã mine în acea perioadã. Vã multumesc din inimã cã m-ati ales, @m_ade_m88 & Anca Busuianu”, a scris George Burcea pe Instagram.

Andreea Bălan iubește din nou

Aflată în plin divorț cu George Burcea, Andreea Bălan și-a găsit alinarea în brațele lui Tiberiu Argint. Cei doi formează un cuplu de aproximativ trei săptămâni, potrivit apropiaților. Tânărul este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Cei doi se vedeau pe ascuns în apartamentul fratelui prezentatoarei de la TVR, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. Acum, însă, și-au asumat relația și au petrecut un weekend de vis în Vama Veche. (VEZI AICI IMAGINI)